Energi som lever upp i lugnet

Godmorgon solstråle!

Ja, nu menar jag dig, även om det är väldigt gott om det på bilden också. En bländande vårvintersol som reflekterar sig i snön. Ljusterapi och mäktiga fjäll, som gett mig nya krafter. Inte bara det – att vara bland personer som jag älskar och som älskar mig, oavsett vilka dumheter vi hittar på. Det ger mig ett lugn och oforcerad energi, alltså utan att det krävs extra koffein, endorfiner, bekräftelse eller andra yttre energisubstanser. Här blir jag både mer avslappnad och glädjesprallig på samma gång, vilket kanske inte är så konstigt eftersom det hör ihop. Ju mer stressig tillvaron är – ju mer energi läcker ut och tvärt om.
Energi kommer och går i olika perioder som du kanske känt ibland? Min egen har varit lite låg under vintern, men det har verkligen vänt sedan vi kom hit till Jorm. Så att jag märker det själv och blir medvetet lycklig över att jag faktiskt är lycklig. Som en nytankad och lite bättre själv- och medmänniska. Och även om alla bitar i livet inte är perfekta ger jag mig rätten att släppa det och vara just det – nöjd och glad. För visst är det bra att jobba med sina svårigheter, men ibland tror jag det är bra med en paus även från det. Att leva mer i nuet och känna att det är ok att vara helt bekymmerslös.

Mentalt coolt och fysiskt stark – så att jag flyger fram på skejtskidorna. Nu ska jag försöka behålla det här ”energilugnet” så länge jag kan. Jonas och Hugo reser hem idag, för att i morgon flyga vidare på fotbollscup till Barcelona, men jag, Hampus och tvillingarna har en hel påsklovsvecka kvar. Jag kommer jobba endel, min stora fördel som digital nomadredaktör. Och med detta utanför fönstret samt viktiga personer runt omkring klagar jag inte.
Hur har du haft det i påskhelgen? Du vet att du alltid är välkommen att berätta, både om det inte skulle vara på topp och när du är lycklig. Stor KRAM! ♥

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras