5 olika outfits påsken 2018

SUNday on a Monday..

..och måndag på en tisdag. Är du också dagvilla efter påskhelg och en ledig måndag? För mig möjligen ännu mer förvirrande eftersom jag är kvar i Jorm hela veckan och jobbar på distans. Det känns liksom inte som en arbetsvecka när jag sitter här vid mina föräldrars matbord med datorn, speciellt inte då jag kan jobba tidiga mornar och kvällar för att få ett par timmar av det du ser på bilden ihop med familjen mitt på dagen.
Vi har verkligen blivit bortskämda med fantastiskt väder den här påsken, i hela landet verkar det som? Igår lite mulet på morgonen här i norra Jämtlandsfjällen, men sen sprack det upp och blev kanonfint. Jag tackar och njuter. I passande ”påsk-outfits” beroende på vad vi hittat på, vilket är ämnet för dagens blogginlägg.

5 olika outfits påsken 2018

Familjedagar på sjön: Norrøna-jacka, Norrøna-fleece, Helly Hansen-täckbyxor, KASK-mössa, Kombi-vantar och Nokia-stövlar.
Lager på lager allt plocka av nere vid mina föräldrars båthus. Det är bästa tillhåll soliga dagar, på bryggan där vi sitter både sommar och vintertid. Igår till och med för att svara på jobbmail och skriva enklare texter. Det fina med att jobba digitalt är att det funkar varifrån som helst med ok uppkoppling.

Pimpeltävling: Se outfiten ovan, men med skidkläder under. Varmfodrade tights och lättviktsjacka från SOC, eftersom jag tog längdskidorna bort till Jormvattnets Fiskecamping där tävlingen hölls. Sen drog jag på ännu en jacka och bytte pjäxor mot stövlar. Jonna körde på sina nya Reima-kläder, utom mössan. En toffsfri från Gneis som passar under hjälmen.
Hur det gick i tävlingen? Inte ett napp för mig, men lika nöjd var jag över en skön stund i solen. Syster Mia fick däremot en fin röding och pris. Även mannen vann 1a pris i lottdragningen – perfekta fickpengar till Barcelonaresan.

Påskafton: Min gulaste guldklänning från Dagmar, glitterblanka tights från Reebok, tjocksockor från Icebreaker och kycklingnäppsrött läppstift.
..och den mumsiga tårtan berättar jag mer om en annan dag.

Innemys: De flesta dagar går jag runt så här – i mina olika underställ och raggsockor. Detta från CRAFT och sockorna har du sett på andra bilder. Långa och mjuka inuti.

Skidkläder: Se kläderna vid pimpeltävlingen (förutom extra dunjacka) och min Jormvattnet-mössa. Den har en lång historia ska du veta, ända sen mitt intresse för träning föddes under 80-talet. Vid löpning och skidåkning en kär favorit tack vare att den är lagom tjock, sitter åt och inte minst – är textad med namnet på min hemby. Jag har även en med ”Anna” på som jag haft en annan morgon. Retro-coola tycker jag och jäkligt bra kvalité med tanke på hur gamla mössorna är.
Idag kan det bli Jorm-mössan som åker på igen. Skidorna får vila och jag har en löpdejt med min vän Elin. Hur ser dina planer för dagen ut? Och kläder?
KRAM! /A

2 kommentarer
  1. Älskar färgen på den rosa jackan, verkligen en glädjefärg!
    Har en precis lika dan och älskar den, har varit perfekt denna iskalla vinter 🙂

    1. Ja, den är härlig! Min har det dock gått hål på så dun flyger ut ibland, men svår att göra mig av med 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras