En tisdag framför kameran i CRAFT Sportswear


Förutom uppsminkad som om jag skulle på fest – så här ser jag ut som oftast. I träningskläder, med kameran i högsta hugg. Men några gånger om året står jag även framför någon annans kamera. Som igår, bland annat iklädd CRAFT Sportswears lysande nyheter. Märket som jag alltid kommer ha en speciell förkärlek till efter mitt samarbete med dem under En Svensk Klassiker, men också p.g.a. grym funktion och den sportiga looken.
Vi skulle plåta reflex-/vinterlöpmode för SportHälsa och den kvinnliga modellen var tvungen att ställa in p.g.a sjukdom. Och jag tycker det är nästan lika roligt att stå framför- som bakom kameran, plus att det var smidigast så. Derin och jag är ett bra team och det var hon som fotade. Så jag hoppade in och blev extra sminkad av henne efter ett kort styrkepass på SATS Gärdet.

På SATS Gärdet jobbar även vår för dagen manliga modell, Tobias Broden, som personlig tränare. En genomtrevlig kille med enorm utstrålning som själv gillar konditionsidrott, så perfekt att han ville hjälpa oss vid plåtning av just löpmode, men vi körde även lite styrkeövningar på närliggande utegymmet. Tobias har koll på massor inom träning.
Jag ser fram emot att visa dig resultatet från Derins kamera, tills dess får mina egna bakom kulisserna- och modebilder duga.

CRAFT Sportswear aw18

Vet inte om du sett att CRAFT Sportswear kommit ut med löpskor? De finns för både dam och herr och är främst anpassade för asfaltslöpning, både för längre distans och intervaller, men funkar även till träning på gymmet. Det kan jag intyga om att de funka för efter första testet i nya ”påsk-skorna” av modellen V175. Lika sköna som gula när jag studsade runt mellan redskapen. Tobias å andra sidan invigde sina utomhus med bland annat spänsthopp.

V175 Lite är en lätt sko (245 gram) som passar oavsett om du har ett neutralt steg, pronerar eller supinerar. Stabila men ändå en fri löpkänsla och ett drop på 8 mm så att även du som landar på hälen ska kunna springa skönt.
Jackorna och kompressionstightsen var också tuffa och bekväma, med smarta reflexdetaljer och kanske bäst av allt – rymliga fickor med dragkedja. Det är något av det jag tycker är viktigast på en löpjacka, förutom smidighet och andningsförmåga.
En rolig förmiddag, men attans vad vi frös mellan varven. In i benmärgen. Därför åkte min egen kamera inte fram mer än så här och vi riktigt längtade efter de rörliga bilderna, där vi kunde springa igång blodcirkulationen lite.
Varm kram till dig, nu när jag har så det blir över! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras