Min nyårsafton 2018-2019 i bilder

Godmorgon bästa du!

Hur känns 2019 hittills? Löjlig fråga kanske, inne på bara andra dagen, men jag själv har i alla fall fått en inre iver. Som att nytt år kräver NYTT! Jag går verkligen igång på tanken, men det är saker jag ska ta tag i när jag är tillbaka i Stockholm. Här backar jag istället bandet, med en återblick på vår nyårsafton.

Min nyårsafton 2018-2019 i bilder

8.30. Efter sovmorgon till 8 (ja, det är sent för att vara mig) tog jag en sparktur till Jormgymmet. Körde årets sista styrkepass, en hantelfest du kommer få ta del av på fredag. Sen hem för en senare familjefrukost.

11.30. Snön öste ner när vi gick ut för dagens utelek.

..men härligt ändå och inte alls så kallt.

14.00. Lunch. Ingen bild därifrån, men som vanligt åt vi rester, mackor, drack te och kaffe. Pratade och laddade upp inför dagens dopp som jag berättade om igår.

16.30. Tillbaka efter badandet dukade vi och förberedde middagen. Alla duschade och klädde sig i sitt finaste från resväskan.

17.00. Vi fotade årets familjebild. Kanske enda med alla sex samlade?

17.10. Och årets paljetttjejer! Min traditionella guldkjol hänger i, i år med sällskap av syrrans svarta och sötaste Ellas kanintröja.

18.30. Middag!

Till förrätt åt vi toast skagen på rostat bröd.

19.30. Huvudrätten blev älgfilé med kantarellsås, smashed potatoes, kokta morötter med vitlökssmör, broccoli och sallad. Fantastiskt gott och alltid lika mysigt att sitta länge och prata.


20.30. Till efterrätt hade Mia gjord jordgubbsglass och jag chokladfontant. Dessa är värda varsitt eget inlägg med recept som kommer framöver – första redan till helgen.

22.00. Vi gick ut, tände tomtebloss och fyrverkerier så att även de minsta kunde vara med innan läggdags. Raketer är överskattade tycker jag och skrämmer hundarna, men tomtebloss älskar barnen. Springer runt och gör sprakande mönster i mörkret.

23.00-00.00. Kvällen fortsatte med spel, musik och snack fram till tolvslaget. En relativt lugn nyårsafton, med god mat och ihop några av dem jag älskar mest, precis som jag vill ha det. Som att avsluta året med en maximalt påfyllande final!
Igår blev också avkopplande, med sovmorgon, mer lek på gården, tvätt och packning. I skrivande stund laddar jag för en sista löptur i snö och frisk fjälluft innan vi bilar tillbaka till Stockholm. Och som vanligt hugger det till i bröstet att behöva lämna Jorm och mina föräldrar, samtidigt som jag ser fram emot att komma igång med allt det nya.
Hur känner du? Och hur var din nyårsafton? KRAM! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras