En plats för återhämtning – intervju om min uppväxt

En plats för återhämtning.

Där det är lättare att gör dig fri från press och stress. Där du med- eller omedvetet fylls av lugn, där gnag förvandlas till bagateller och batterierna laddas lite fortare. Har du någon sådan?

Jag har mina guldkorn lite här och var, men på topplistan är Jorm min plats för återhämtning. Min barndomsby i ”världens ände” uppe i norra Jämtland som jag längtar efter extra mycket efter just nu. Om den och min uppväxt kan du läsa i en intervju som Strömsunds kommun gjort med mig. Min älskade hemby – såklart även mycket för att mina föräldrar, annan släkt och vänner bor där.

Kampementsbadet – min plats för återhämtning i stan

Här i Stockholm är en favoritplats att snabbt komma ner i varv och få semesterfeeling denna. Kampementsbadet som ligger ett stenkast från där vi bor på Gärdet. För några dagar sen öppnade det och vi har redan hunnit köpa säsongskort och besöka det två gånger.

Värst avkopplande var det kanske inte för ett par år sen med de här vattendjuren, men nu kan alla barnen simma. Jag har koll, men känner mig ändå lugn när de leker i vattnet.

Kampemetsbadet har även ett välutrustat gym som jag ser fram emot att träna på mycket framöver. Ingen fysisk återhämtning, men mental. Extra mycket eftersom det är så lugnt.

Ett filmat baspass med 6 övningar från Kampangymmet hittar du här.

Visst är det något speciellt med att vistas vid/i vatten som ger lugn? Oavsett om det är en sjö, havet, å, bäck, älv eller bassäng. Andra viktiga ingredienser jag vill ha för att ladda upp maximalt hittar du här. Gissar att jag inte är ensam om dessa behov?

Kram! /A

6 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras