Bakom kulisserna vid plåtning av fruktigt badmode 2019

Badmode 2019 Anna Lissjanis

Vill du höra om det om det positiva eller huvudvärken bakom den här jobbdagen?

Äsch, vi börjar med det roliga tycker jag, som bl.a. var det som fick mig att tackla det tråkiga på ett ok sätt. Den där ”inre banken med guldstunder” att plocka ut från du kanske minns att jag nämnde?

Badmode 2019

Plåtning av fruktigt badmode 2019

Igår plåtade vi säsongens badmode 2019 till SportHälsa. Bästa AD-Derin var med och stylade modellerna, min vän Jennie och hennes pojkvän Nicklas. Fotograf var Jonas som vi tog hjälp av sist och vädergudarna var med oss.

badmode 2019 saltabad

Kyliga vindar, men strålande sol och personligheter. Här Jennie i en nästan lika gullig baddräkt som sig själv från Saltabad, ett nytt märke för mig. Känner du till det sen innan?

Annars var FRUKT temat på vårt badmode 2019. Söta citroner för både dam och herr från Saltabad (som jag inte hann fota själv) och här – bananer från Svea. Jonas är duktig på att måla upp och visa hur modellerna ska stå..

badmode 2019 anna lissjanis mobil

..och jag, också med ett stort fotointresse, njuter verkligen såna här dagar. Dels av grejen att vara utomhus med fina och proffsiga människor, dels av skapandeprocessen. Att fånga skönheten på bild är en magisk känsla för mig, liksom att vi bevarar stunderna för evigt. Annars var min uppgift mest att Instagramma och hjälpa till där jag kunde.

Vi höll till på Fågelöuddebadet ute på Lidingö där jag varit med familjen ett par gånger. En optimal strand att fota vid, med både hopptorn, sandstrand och klippor.

badmode svea

Ännu en uppsättning från Svea, med små flugor på Nicklas shorts. Coola tycker jag. Och jag måste även nämna hur glad jag är för Jennies skull att hon träffat den här fina killen. Jennie och jag har känt varandra flera år nu, sprungit ihop med jämna mellanrum och som alltid med mina löparvänner – pratat om livets stora frågor. Kärleken är en och den största! ♥

Derin piffar upp med läppglans och ser till att kläderna sitter på plats.

Här och på två bilder nedanför chillar Jennie i Sunkini. Märket som släpper igenom solen och som jag också testat ett par bikinis från.

badmode anna lissjanisbadmode sunkini

Baddräkter är fortfarande en stark trend och här en tvådelad variant.

badmode 2019 abecita anna lissjanis

Sista märket vi plåtade var Abecita. Där var det färgglada mönster som gällde.

badmode 2019 abecita

Jag missade Salming, men samtliga (och proffsbilder) kommer du kunna se på sajten inom kort. Vi är i alla fall väldigt nöjda med förmiddagen.

Anna Lissjanis sol andas

Eftermiddagen var inte lika rolig däremot. Jag kom hem med en flaska kolsyrat vatten som tydligen var så omskakad att den sprutade när jag öppnade – över datorns tangentbord! Sen dog flera tangenter, bland annat för att ens logga in. Några svordomar senare samlade jag mig i alla fall. Ny dator har jag behövt länge då den jag har är en gammal gammal ärvd från Jonas, som strular massor och håller på att ge upp. Blev lite bråttom bara, eftersom jag nu är på väg till Åre och inte klarar mig utan en i jobbet. Jonas var dock juste som snabbt löste en ny åt mig via vårt gemensamma AB, något som ändå bara var en tidsfråga innan vi skulle behöva göra.

Den senaste tiden – och under andra livskriser – har jag också fått insikt om vad som verkligen betyder något. Prylar och pengar är knappast högst på min lista, även om en hållbar ekonomi såklart är viktig. Däremot familj, vänner, fina platser och stunder. Jag fortsätter samla. Ses i Åre!

Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras