#snapshorts

Sista morgonjoggen till kossorna är gjord, det är dags att väcka barnen som helt vänt på dygnet och städa ur stugan innan hemresan till Stockholm. En vecka på Åland känns för lite tycker vi alla och funderar redan på att boka in två nya inför nästa sommar. Nu har vi precis kommit in i sköna semesterlunken med bad, utflykter och jag är till och med så avslappnad att jag kan ta en powernap mitt på dagen, lagom tills det är dags att resa vidare. Förhoppningsvis mot fler avstressade dagar i Jämtland. Mer bad om vi har tur, det som varit en av barnens roligaste aktiviteter här. Brukar vara lite kallare och mindre slitage på badkläderna där uppe.

Screen Shot 2016-06-29 at 12.12.13

Apropå bad tipsade min modebloggande syster MiaShopping om märket Orlebar Brown och att du kan skapa dina egna badshorts med valfritt motiv för ett par dagar sen. Hon har alltid koll på de senaste utförsäljningarna, nätbutikerna, trenderna. Jag gillar ju också mode och design och tyckte det var en kul grej att tipsa dig vidare om.

badshorts_design

Så här fina blev ett par badshorts jag designade med en bild av Hugo och Hampus som spelar strandtennis i Turkiet. Men då de kostar ca 4500 kr så gäller det att välja en bild du verkligen vill ha på dig länge framöver och hoppas att kvalitén håller för det. Själv tyckte jag det var lite väl saftigt pris, synd, annars hade det varit en fin present till Jonas som fyller år om ett par veckor.

Här kan du prova att designa dina egna #snapshorts.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras