Vad du kan förvänta dig mellan raderna..

Är det för mycket begärt att du ska läsa mina tankar?

..skrev jag på Instagram häromdagen. Svar: Ja. Speciellt du som nyligen börjat läsa bloggen och inte hängt med i svängarna. Därför skrev jag en tydlig (?) manual om vad du kan förvänta dig mellan raderna, alla bilder och filmer.

Mellan raderna vill jag ge dig..

..förståelse i den förvirrade träningsvärlden. Rörelseglädje, kunskap och färdiga pass, samt idéer hur du kan anpassa det efter dig p.g.a..

..olika är bäst. Jag är bara jag och det här kontot tilltalar såklart inte alla (inte heller mitt mål), men jag hoppas du som läser känner dig välkommen – oavsett intressen p.g.a..

..hälsa är STORT och komplicerat. Jag vill lyfta allt det positiva jag upplever i hälsobranschen, men har sett baksidan av när det blir för mycket. Jag beundrar dig som hittar DIN väg och menar sällan att något är svart eller vit, utan personligt. Se punkt 2.

..tankeställare. Bland annat genom att krossa fördomar (igen p.g.a. punkt 2). Är så trött på Jante, normer, arrogans och pekpinnar. Hur vi ”bör vara och se ut”.

..humor. Jag har ett tungt bagage och förmodligen precis lika mycket problem som alla andra, men att skämta hjälper. Du ser att jag gör det ofta, speciellt på Instagram, vilket är en fantastisk grej att lysa upp livet med. Och det GÅR att göra seriösa och viktiga saker och samtidigt ha kul.

..äkthet. Ta mig tusan det vackraste. Osminkat, genuint och ärligt. Jag försöker visa vem jag är och vill att du ska känna lika dant. Att du är vacker utan spackel men…

..konst ger kickar. Jag är en obotlig estet som vill visa dig min ofiltrerade vardag, men älskar även professionella bilder (den ovan av min vän Jane Haglund) och filmer. Vill fylla mitt flöde och bloggen likt en konstateljé, men även ge dig känslor. Vilket jag tänker är ett starkt behov i denna digitala värld.

..en frizon från ord och påstående som: ”nyttigt”, ”kom i form”, ”aldrig vila”, ”svett är fett som gråter”, ”fitspo” och annat löjligt. Se punkt 2 och 3. Utgå från att du redan är perfekt.

..antipretto. Dör lite inombords när saker och ting blir för präktiga. Då drar jag till med något tvärtemot, ibland dumt. Förlåt.

..variation. Både av träningsformer och annat. Låta dig följa med i livet med 4 barn, min jobbbusiness, hemmet i Stockholm och Jorm, mat..  lite av varje som livet är mest. Inget är konstant, inte heller mina åsikter.

..romaner. Det finns ofta för mycket att säga för att skriva kort.

Puss och TACK för att du hänger med här! ♥️/A

P.S. Till företag. Mellan raderna kan ni även räkna bort att jag marknadsför produkter utan ersättning om jag inte har en annan vinning/personlig relation till varumärket. Den här bloggen är en stor del av mitt jobb och jag har alltid mina följare i fokus. Ännu en ”ny hudkräm” betalar varken mina räkningar eller gör läsarna lyckliga. D.S.

1 kommentar

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras