”Men kan du inte ens vila på julen?”

Jag har varit nere och vänt uppåt några gånger.

Och märkligt nog var det här – i min idylliska barndomsby där alla bryr sig, i en trygg kärnfamilj, långt ifrån sociala medier och knas, med närproducerad mat från grunden och föräldrar som alltid ställt upp – jag hamnade snett. Med låg självkänsla och destruktivitet, men där jag ändå alltid mått bra i min egen rörelsesbubbla av olika slag.

”Men kan du inte ens vila på julen?”

Förstår om många tänker så och jag fattar om träningsbilder stressa somliga, men tänker att man plockar det som passar och låta resten va. Accepterar att vi är olika, med olika behov. Det du ser på bilden (m.m.) har alltid varit min passion (idag även en rutin och grund till mitt yrke), ett väl fungerande lyckopiller – utan tabletter. Som jag därför gärna sprider vidare. Vissa käkar antidepressiva, andra tränar. I perioder har jag överdoserat vilket inte heller är särskilt hälsosamt, men tycker mig nu ha hittar en personligt positiv dos som ger jädrans energi och glädje – utan att göra avkall på annat älskvärt. Vissa dar en kombo av det mesta, som gårdagens pulshöjare på sparken i frisk fjälluft t/r Jormgymmet + jävlaranamma med KB + mjuka yogamoves + resten av dan random chill, förutom en stund vid datorn p.g.a. arbetsdag och lek i snön med gänget.

Passets upplägg kommer en annan dag. Kanske annandagen.. 😉

Poängen med dagens roman om du undrar?

Inget är ofta vad det ser ut. Dom mest beundransvärda, imponerande, fröjdefulla bilderna kan också ha sina baksidor. Kan vara en lättande tanke såhär på julafton, liksom att det alltid går upp efter ner.

GOD JUL bästa du! Hoppas dagen blir riktigt fin dag, med traditioner eller på eget sätt! ♥/A

4 kommentarer
  1. Jättebra inlägg! Alla är vi olika men vissa har svårt att förstå det. Jag körde ett gympass igår morse, julafton, för att jag ville och kände mig fylld av energi & endorfiner efteråt. Åt gott och umgicks med familjen därefter, en jättebra dag med det jag gillar bäst.
    God fortsättning och fortsätt med dina bra & kloka inlägg! Kram 💗

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras