Längtan efter vardag och helgen ur mobilen #104

Är det bara jag eller känner du det med?

En längtan efter vardag, som i skolstart, jobb, allt och alla på plats? Får man säga så utan att framstå som universums största gnällspik? Visst har vi fått många fina sommardagar, men tror det är det ovissa våren som satt sina spår. Flera inställda roligheter, privata- och världsomfattande tråkigheter. Och jag behöver knappast säga att jag älskar mina barn över allt annat, men den här sommaren har vi mest vara hemma och går stundtals varandra på nerverna. Syskontjafs, allt rodd kring måltider och olika viljor gällande aktiviteter kan göra mig GALEN, så jag tror jobb- och skolstart kommer göra oss gott.

Men. Mitt i har jag fyllt på med enormt fina guldstunder, plus en massa att se fram emot (och inte bara vardag haha), som ändå lyser starkare än allt gnag. Här lite av allt från slutet av förra veckan och helgen.

Längtan efter vardag och helgen ur mobilen #104

  • Bad, bad, bad. Pang slog högtrycket till över Stockholm och som du ser på bilderna – massa badande. Och försök till det. Kampementsbadet och Fågelöuddebadet på Lidingö är säkra kort hos kidsen, men Djurgårdskanalen dissade dom. Jag tänkte att det vore en kul omväxling att cykla dit för ett dopp igår, men det blev bara sura miner, så vi vände tillbaka och ställde oss i kö till Kampan istället.
  • Styrka, vila, långpass. Där har du min träning/anti-träning dom senaste dagarna. Före- och efter 22-kilometerspasset i lördags tog jag det lugnt, men dagen dessförinnan – styrka. Still going strong med vikter och reps jag låg på före sommaren, trots en lägre träningsdos. Det enda mål jag har där just nu och inom löpningen tornar ett Helsingborg Marathon eventuellt upp.
  • Grillat, glass och sushi. Inga konstigheter på matfronten heller. Jag får mindre hunger när det är så varmt, men då är glass ett smart drag. I vanlig skrockfull ordning åt jag ett paket Ben & Jerry´s kvällen innan löpningen, vilket återigen visade sig vara ett bra drag. Glassen liksom smälter ner i benen som dunderhonung 🙂

Och idag – tillbaka till kontoret och kollegorna en sväng. Efter en (mestadels) skön helg – älskad vardag. Åtminstone delvis, för barnen har sommarlov en vecka till så det blir till att pussla och jobba endel kväll för att kunna hitta på saker dagtid. Inte mig emot när det här pangvädret tycks fortsätta hela veckan.

Hur har din helg sett ut? Och känner du också en längtan efter vardag, om så ett uns? Och du inte redan har? Eller njuter du för fulla muggar av din ledighet? Kram! /A

4 kommentarer
    1. Ah, ok! Jag hade en startplats men inte anmält mig eftersom jag var osäker på om jag kunde vara med. Det förklarar varför jag inte fått något meddelande. Så synd att många lopp och andra arrangemang måste ställa in.. 🙁

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras