Home styling och halloweenparty – helgen ur mobilen #109

Snart här igen då, i crossfitboxen med Ewe och gänget.

Helgen rusade förbi som vanligt och just nu är jag lite glad över det. Har så mycket att se fram emot och jobbigt att stöka undan. Ja, du vet allt det här med flytten jag berättat om. Allt runtomkring och hur kul det ska bli att fixa i ordning. Dessutom närmar vi ju oss julen, så en tripp till Jorm är också något jag längtar mot. Hur som helst, lite mer om allt berättar jag nedan, som ofta från en bit in i förra veckan…

Home styling och halloweenparty – helgen ur mobilen #109

  • Jobbet. Jag skriver ofta om det som händer på kontoret, men det mest kreativa sker egentligen utanför. Idéer och content hittar jag när jag är ute och springer, i köket, på gymmet, med barnen, i soffan…  Luddigt med arbetstider på så sätt, men fritt, roligt, omväxlande. Och kontorsdagarna är sociala mötesdagar.
  • Kidsen. Det underlättar verkligen i schemat att dom ofta går själva till och från saker, men nu när det börjar bli mörkt följer jag gärna med en bit. Och ibland är det dom själva som är läskiga, som vid gårdagens Halloweenkalas. Junior och Jonna kom hem helt lyriska, så kul tema med stämningsfull lokal på Djurgården, spökjakt och pumpagodispåsar. Annars har det varit vanlig cirkus med läxor, scouter och träningar. Ja, plus mysiga kvällar i soffan.
  • Hemmet. Det kan eventuellt bli så att vår nuvarande lägenhet måste säljas, så i fredags kom en fotograf förbi för att ta bilder till Hemnet. Får se om det bli en försäljning eller Jonas köper ut mig, men jag var i alla fall hemma och piffade till så gott jag kunde. Tryckte in så mycket som möjligt i garderober, bäddade sängar och rensade hyllor. Wow. Den här flytten blir ingen lek, haha. SÅ mycket saker..
  • Maten. Snabbt och enkelt till lunch, mer kärlek till middag och kvällsfika är min melodi. Lite av det ser du på bilderna ovan, en kalkonsallad vid datorn och choklad från igår kväll.
  • Träningen. Jamen den fortstätter flyta fint, både i löpspåret, min egen styrketräning och crossfitboxen. I sistnämnda är jag extra glad över att jag fortsätter våga hoppa på den högre boxen. Ett mer mentalt än fysiskt mål, men jag gör även fysiska framsteg. Lyfte extra tungt under veckan och löpningen känns lätt, även om jag inte möter resultaten där. Det är trots allt känslan som är viktigast för mig just nu,.
  • Övrigt. Om träningen går galant är det annat som inte är helt 100. Sömnen är si sådär vissa nätter, eller framför allt tidiga mornar då jag vaknar och inte lyckas somna om. 1000 ”kom-ihåg” snurrar i skallen. Å andra sidan slocknar jag senast kl 22, samtidigt som Jonna, så jag får ändå mina timmar. Dumt att oroa mig över att jag oroar mig, haha.

Ja, det var lite från mina senaste dagar, vilket blev rätt mycket. Vad har du haft för dig sen sist? Kram! /A

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras