Motivation till löpning – utan lopp

motivation till löpning

Inget lopp – ingen löpning?

Behöver du ett mål för att få motivation till löpning? Då är min rekommendation att testa ”ärendelöpning”: Spring till..

..återvinningen med ”dom där batterierna”.
..jobbet/ förskolan /skolan.
..mataffären.
..en vacker plats.
..o.s.v.
..(läs även 8 sätt att öka din motivation till att springa)

Ingen rocket science, men så känns din runda mer meningsfull? Ofta är det ju inte kunskap utan idéer/påminnelser som saknas.

Min återvinning-&.Co-tur ser du ovan. It’s a hard work MEN någon måste ju bidra med lite asfaltspring och skräp i ett flöde fullt av magiska vinter- och skidbilder. Fast nja, skenet bedrar. Nog saknar jag fjällen, men dit kommer jag inom sin sid. Jag stortrivs i området och det är så kul att se mitt och barnens compact hem växa fram. Lite stök på vägen bara, men inget som inte går att lösa OCH som kan öka min motivation till löpning med bonus till annat löpunderlag.

motivation till löpningJag tog alltså soporna från lägenhetsfixet på vägen och fortsatte hit. Älskar att springa på spångar som dessa nere vid Brunnsviken, men spar långpass runt hela viken till en annan dag. Har fullt upp där hemma.

Slutsats? Mycket av vår motivation går att hitta i vardagliga saker och lycka sitter fortfarande i skallen. Det är fint att vi kan dela inspiration med varandra här och IRL. Jag får vackra fjäll – andra mitt skräp.. 😉 Puls motivation till löpning hoppas jag. Kram! /A

Fler lästips för motivation till löpning

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.