Veckans träning och personliga vardagsrapport #18

Sommar!

Är det inte magiskt? För nä, jag är väl knappast ensam om att den präglat mycket i tillvaron den senaste veckan? Jag blir i alla fall på både gladare och piggare av solen, men även lugnare. Lite ”manjana manjana” över allt, men får ändå det viktigaste gjort som tur är, haha. Äsch, jag berättar mer om allt i veckans personliga rapport.

Veckans träning och personliga vardagsrapport #18

» Träningen har jag inget nytt att berätta om, men har ändå gått bra med tanke på att sömnen inte varit den bästa fram till helgen då jag kom ifatt. 2 crossfitpass, 2 egna lugna styrkepass och 2 löprundor, varav 1 med intervaller är jag mer än nöjd med. Sen blev benpasset bara 15 minuter, men så är det ibland, helt ok. Vissa dar prioriterar jag en skön promenad till/från gymmet snarare än tid vid vikterna. Se inledningen.. 🙂

» Barnen, eller iallafall Hampus och Junior har haft en hel del fotboll. Och jag måste få skryta lite över Hugo som håller i sin styrketräning så bra. En morgon överraskande han med att gå till gymmet redan INNAN skola, vilket inte hänt förr. Morgonträning är min egen favorit och jag hoppas han också ser fördelarna med att starta dagen så. I övrigt var gänget hos mig fram till torsdag, då det även var en liten avtackningsfest för Junior och Jonnas fröken. Mysigt med grillning utomhus.

» Maten har jag försökt snäppa upp när barnen varit hos mig, med lax, potatis och annat basic bra. Lätt att det blir mycket korv med snabbmakaroner veckorna dom är här, vilket också är ok när dagarna är fullsmockade, men bara grejerna finns hemma tar det inte mycket mer tid att laga något från scratch. När jag är själv blir det mer ”tager-vad-man-haver-måltider”, men jag gillar ju grönsaker och annat näringsrikt, så det funkar fint. Och är kul att experimentera tycker jag.

» Jobbet är smått crazy. Eller, nä, nu överdriver jag igen men fullt upp. Och man kan tro att ”korttidspermitterad” = göra allt på kortare tid, men jag försöker prioritera det absolut viktigaste och har enormt fin hjälp av ett gäng skribenter. Dessutom blir det betydligt härligare att ta sig an uppgifterna i en skön miljö. På bild ser du mitt sommarkontor, men jag trivs också på det med kollegorna ett par dagar i veckan, liksom olika utegym med mina PT-kunder. Tacksam att få jobba med ett ämne jag brinner för.

» Måendet har varit stabilt uppåt. Se inledningen igen. Jag har sovit kass när barnen var här, köksbäddsoffan är ändå inte lika skön som sängen i ”studentrummet” och det är mer att hålla i skallen då, men njut och roligheter har kompenserat. Och efter helgen är jag både utsövd och taggad, sol eller inte.

» Övrigt nämnvärt är årets 1a dopp! Gissar att du rycker på axlarna och redan är rätt uttråkad efter alla vinterbadare, men en premiär är ändå en premiär. Och som f.d. stor badkruka känner jag mig stolt som bara kliver i, ok med vissa rysningar, men aldrig en tanke på att låta bli. Glad att Jonas och jag har så bra relation att vi kan vara flexibla med barnen, så i lördags ”lånade” jag Jonna som ville bada när grabbarna spelade fotboll och annat. Åkte till Fågelöudden på Lidingö för några mysiga timmar att leva på ett tag.

Jamen det var lite om allt från veckan som var. Hur mår du? Och har du något du vill berätta blir jag glad av en kommentar. Önskar dig en riktigt fin dag nu, kram! /A

4 kommentarer
 1. Hej!

  Härligt med sommaren. Gillar att läsa veckans rapport.

  Mysigt med compact living, men för att du ska få sova bättre, så är mitt tips att låt köket vara kök. Att ni äter där. Sen bygger du en liten alkov med riktig säng där köksbordet står idag. Gör det till din hörna med draperi/gardiner runt. Eller så anlitar du nån som bygger en loftsäng till dig som hänger från taket. Då kan ni ändå ha matbordet under.

  Ha en fin dag

  1. Ja Linda, visst är det! Och roligt att höra att du gillar det personliga <3

   Tack för ett superbra tips! Det ska jag absolut ta med mig, men orkar inte ta tag i projektet just nu. Detsamma till dig, kram!

 2. Jag hade en härlig helg! Kanonbra väder. Firade min brors student på fredagen, badade kort i havet på lördagen, myste med katten, åkte tillbaks till Linköping på söndagen och tränade 😄 Och åt god mat såklart!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras