Veckans wod: 3 varv helkroppscirkel

helkroppscirkel

Nej.

Du kommer varken tycka denna helkroppscirkel är konstant kul eller lätt, det vore för mycket begärt. MEN. Jag törs lova att du inte kommer ångra dig, kanske för stunden och/eller på sikt. 

Här (eller direkt på Instagram om enklare) ser du ett förslag på en tuff, men snabbt överstökad helkroppscirkel från mitt och vännerna pass i boxen förra veckan. Allt du behöver är en skivstång och hantel, relativt lätta vikter eftersom det är många repetitioner per övning.

Veckans wod: 3 varv helkroppscirkel

⭐︎ 20 st deadlift

⭐︎ 20 st burpees over bar

⭐︎ 20 st push-ups 

⭐︎ 20 st DB snatch (10 per/sida)

3 varv av allt med vilopauser när du behöver för att hålla god teknik, men målet är att hinna allt under 15 minuter. Och har du ingen skivstång funkar en kettlebell eller hantlar lika bra.

Kram och kör så det ryker! /A

P.S. Om du undrar över startbilden valde jag den som målbild av ”nöjdheten” du kan ha redan INNAN du drar igång med din helkroppscirkel.. ♡ Det krävs ju inga hård pass för att du ska känna dig bra du vet, men jag kan bekräfta att dom ger en boost till både kroppen och humöret. Visst får vi svettas och ta i, men det är mest det där smajlet jag minns från boxen. Behöver även mina lugna pass, men tycker forfarande dom 2 jag kör i veckan på Fit4Life Crossfit är roligast, mycket tack vare sällskapet. Längtar redan tills i morgon då det även ingår lång och skön rörlighet.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras