FUN FINAL – 6 minuters AMRAP med 1 hantel

AMRAM med 1 hantel

Den explosiva FINALEN!?

På träningspasset, arbetsdagen, veckan..  en AMRAP med hantel som bara tar dig 6 minuter. För kort tid för både ursäkter, att känna efter, tvivla eller grubbla, men tillräcklig för en effektiv genomkörare, fysiskt som mentalt.

Du kan även se filmen här på Instagram.

6 minuters AMRAM med 1 hantel

⭐︎ 1. DEVIL PRESS till en..
(Tänk burpee + enarmssving över huvudet)⭐︎ 2. THRUSTER till en..
(Tänk: djup knäböj upp + axelpress)

⭐︎ 3. OVER HEAD LUNGE o.s.v.
(Utfall bak med hantel på rak arm)

▫️HUR? Under 6 minuter gör du så många varv som möjligt för varannan sida. Pausa när/om du behöver, men eftersträva att vara i rörelse hela tiden.

▫️VARFÖR? Här tränar du främst explosivitet och uthållighetsstyrka för i stort hela kroppen, men ökar även din puls, koordination, balans, ditt fokus och får en kort, effektiv energiboost. Typiskt tillfredställande ”avslutning på topp”, fysiskt som mentalt.. 🙂

Denna AMRAM med 1 hantel var min och vännernas final efter teknikträning och styrkelyft i måndags. SÅ kul (även om det inte syns, fullt fokus på att hålla ordning på alla armar och ben, haha). Nu var det 2 veckor sen jag körde crossfit, p.g.a. höstlov och sen – seg förkylning, men tänker att det jag eventuellt tappat fysiskt är en vinst mentalt i form av sug. Längtar redan till måndag, men först kör vi en härlig helg va? Kram! /A

Gillar du denna AMRAP med 1 hantel rekommenderar jag även:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras