Vinn vattentäta löpskor från Icebug – 2a advent 2021

vattentäta löpskor

2a advent vännen..

..med ny vinstchans, nu om vattentäta löpskor från Icebug, perfekta till din vinterlöpning och/eller promenader. Jag har använt mina till både och, vilket funkar fint. Dom är både bekväma, stabila, väldämpade, ger ett mjukt rull i steget och håller fötterna torra.

vattentäta löpskor

Vinn vattentäta löpskor från Icebug

 1. Om inte redan – följ Icebug och mig på Instagram.
 2. I en kommentar till det här inlägget (o.b.s. jag kan behöva godkänna den, så det är inget fel på funktionen ) – berätta när du skulle behöva ett par vattentäta löpskor.
 3. Till och med midnatt torsdag 9 december kan du tävla, sen utser jag en vinnare som kontaktas via mail.
 4. Lycka till och hoppas du får en riktigt mysig 2a advent!

vattentäta löpskorSjälv ser jag fram emot att starta upp min söndag med en sväng i dessa eller ett par andra vattentäta löpskor från Icebug. Lite för mörkt att se nu, men hoppas vi får en lika fin dag som när bilden togs.

Om Icebug Arcus RB9X GTX

Icebug Arcus RB9X GTX är vattentäta löpskor tillverkade med ett ultratunt membran av GORE-TEX som är 100% vattentätt, därför passar dom bra i blöt terräng och har även en sula med bra grepp. Kommer även med dynamiska dubbar i karbidstål (Arcus BUGrip GTX), som ger grepp på is och som ”fjädrar in” i sulan när skon används på asfalt. Smart.

Ännu ett stort plus med Arcus är att löparskorna ger riktigt lågt klimatavtryck. Icebug har gjort det till sin uppgift att utmana skobranschens metoder och material, och med Arcus har det hela tagits ytterligare en nivå.

”Arcus har ett totalt klimatavtryck på 8,8 kg CO2, jämförbart med två hamburgermenyer eller en bilresa på mellan tre och fyra mil.”

Icebug Arcus RB9X GTX finns också i flera färger och du hittar dom på Icebugs hemsida, samt hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat pris på 1799 kr.

Vill även säga grattis till Camilla Aldelöv som är vinnaren i 1a adventstävlingen om en löpväst. Kul att så många var med och tävlade och extremt svårt att välja ut en, men det kommer nya chanser. Lycka till du som är med i dagens. Kram! /A

 

90 kommentarer
 1. Yey! 👏👏De här skulle bli pricken över i:et, som när snö blir till kramsnö, stjärnan på julgranstoppen.
  Måste investera i ett par då jag får blåsor av mina nuvarande vid längre rundor. Älskar Icebug i ur och skur!

 2. Efter ett år av otaliga medicin byten har jag kommit ifrån träningen som jag älskar. Jag önskar mig dessa skor för att börja med härliga löpturer med mina hundar 🙏🏻☺️

  1. 10 månader postpartum (med några frakturersom äntligen läkt efter förlossning) har jag sakta med säkert börjat leta mig tillbaka till löpningen. För att kunna ”gågga” säkert i vinter vore skorna den julklappen jag behöver 💙

 3. Snö och slask
  Regn o plask
  Jogga eller gå
  Vill ej vara blöt om fötterna då
  Vad passar bättre då till en mor
  Jo ett par vattentäta icebug skor

  Hoppas att du och de dina får en fin advent
  Och mys på med andra ljuset tänt ❤️

  1. Älskar att springa i snö, hela långa vintern. Brukar göra det i mina vanliga löparskor, ofta med böta fötter som resultat. Det skulle vara ett riktigt lyft om vattentäta Icebug kunde ge mig torrare fötter och ännu härligare vinterlöpning!

  2. Spänner mig och trippar fram på vintrigavägar längtar efter ett härligt löpsteg utan oro att halka.
   Att dessa skor även är lätta och anpassade för asfalt är gör ju inte saken sämre. Wow!

   1. På våra torsdagsträningar som är utomhus behöver jag vara torr om fötterna i vinter. När Jocke drar iväg på löprunda mellan styrkepassen behöver jag också bra grepp på spåret.

 4. Dessa hade varit perfekta nu när jag återigen försöker komma igång med löpningen. Även bra med lite grepp både under löpning och promenad med draghund och barnvagn😅. Har haft icebug tidigare och varit nöjd. Önskar dig en trevlig 2 advent

 5. Wow vilken vinst dessa skulle jag vilja pröva att promenera i men också att kunna ge mig ut på en halkfri löptur !! 👊🏻

  1. För att stärka min kropp och läka min själ
   Att få gå i naturen är min medicin
   Min väg framåt för att lära mig en ny vardag utan min mamma
   Det går långsamt framåt, men tar sin tid

   Med vattentäta skor kan jag gå längre, även att om det är blött och kanske till och med springa en dag när jag byggt upp tillräckligt med kraft och styrka

 6. Skulle vara grymma att ha till både löpturer, Pokémon promenader och cykelturer till jobbet. Frusen som jag är om fötterna så behöver jag allt som håller värmen inne och fukten borta

 7. Åh, precis vad jag behöver!
  Har precis lyckats rehaba mig tillbaka till min älskade löpning efter en envis hälsporre. Är så tacksam för varje löpsteg jag kan ta!
  Springer i alla väder, men älskar ”skitväder” med regn lite extra!😊 Och då skulle ju de här skorna var heelt perfekta!😊

 8. Vill gärna vinna vattentäta Icebugs för nästa års High Coast Winter Trail. Gick skjuta på mitt lopp med ett år pga Covid, men då hinner jag ju träna med min nya pjucks ännu mera. (P.S. Tips! Vore kul att läsa om loppet och varför inte tips på förberedelser på tidningen)

 9. Hej! Jag behöver mina Icebug till min träning som numer är utomhus året runt, oavsett väder. Tränar både löpning och bootcamp, med icebugs skulle jag få bättre grepp, torra fötter och så skulle jag då få ut mer av träningen😊👊🏻🏃🏼‍♀️

 10. Jag hade behövt de här skorna om en timme när jag ska ge mig ut och tassa fram som Bambi på hal is under en söndagsjogg! Men även, under kommande vinterrundor och promenader när ordinarie trotjänare inte är ett alternativ med sin glatta sula. Så behöver – ja! Men också villhöver – vem vill inte ha ett par riiiiktigt snygga pjucks?

 11. Åååh vad jag önskar mig ett par vattentäta skor med bra grepp så att jag kan fortsätta med löpningen hela vintern. Mitt mål är att springa Helsingborg marathon nästa år så att sluta springa i vinter känns inte som ett bra alternativ.
  Hälsningar Sara

 12. Jag skulle vilja vinna ett par Icebugs till min snabba dotter som fyller 14 år om en vecka. Då kan hon hänga med mig ut och springa även på vinterväglag, med mig som har ett par Icebugs, som är några år gamla men fortfarande fungerar.

 13. Åh detta skulle vara perfekt så jag kan komma igång med träning utomhus. Varit utmattad i två år och energin att ta mig till gymmet (som jag dessutom betalar för) finns inte men promenader i närområdet älskar jag, om en dock för halt men med dessa skulle jag känna mig trygg! Bor även vid ett naturreservat som är otroligt fint och bra för återhämtning.

  1. Bra grepp OCH torra fötter trots snöslask/regn låter ju som en dröm. Kan säkert bli en favorit både under hundpromenaden & joggingturen.

 14. Springer året runt i alla väder men har ännu inte ägt ett par ice bugs. Det är verkligen på tiden. Planerar även att springa frozen lake maraton i mars med en vän och där lär de behövas minst sagt 😄.

 15. OMG !!! Om jag har turen att vinna då hade jag använt dom när jag springer trail i skogen . Jag är en av dom som helst springer när det är mörkt och med pannlampa. Det är så meditativt och rofyllt .

 16. Älskar att springa året runt, i alla väder! Har ett par Icebugs sedan innan, men de är nog 10 år och behöver uppdateras! (Är aningen för små vid långpass, dåligt dämpade och en dubb har lossnat). Men helt fantastiska skor är det! Så välinvesterade pengar när man köper ett par! De har varit med på 3 Tjurrus, trailpass i skogen och i snöyror på isiga och snöiga cykelvägar! Love them!💕 Så ett par nya Icebugs skulle få följa med lite här och där, året runt, mest skulle jag se fram emot att springa långpass i dem under vintern med bra dämpning och superbt grepp!

  1. Skulle vara perfekt när man försöker klämma in lite träning på väg till och från jobb och hämtning av barn på skolan

 17. Springer året runt i de flesta väder men har hittills inte ägt ett par ice bugs, så det är verkligen på tiden! Planerar även att springa frozen lake maraton i mars med en vän och där lär de behövas minst sagt 😄.

 18. Jag som springer i alla väder,
  behöver verkligen vattentäta kläder.
  Regn, snö & slask ska inte hindra mej,
  från att göra världens bästa grej.
  Rörelsegläje är ju så viktigt & bra,
  och gör att man blir så gla’ var da’.

 19. Skor som är vattentäta, som skyddar från både kyla och väta, löprundorna skulle bli fler, om jag inte kunde skylla på vädret mer!

 20. Att få springa med hunden i skogen är för mig lycka i själen 🙏🥰 ❄️
  Men nu det är i marken tjälen…..
  Tänkte mig ett par Icebug köpa
  För att vi under vintern ska kunna fortsätta löpa
  Men jag på högskolan pluggar
  Och pengarna måste täcka andra gluggar…..
  Det vore fantastiskt att ett par Icebugs få vinna
  Så jag inte hela vintern måste simma…. 🏊‍♀️🤗

 21. Snygg sko, ffa praktiskt med vattentätt! Jag behöver en sådan i slaskig skånsk blöt vinter när jag springer med min hund! För att skona hans tassar springer vi på mjukt underlag och där är det BLÖTT i Skåne, så dessa skulle vara perfekta!

 22. Frågan är när jag inte skulle behöva ett par vattentäta icebugs. Jag kör alla mina pass utomhus året runt. Då behövs bra skor för alla typer av väder för både säker och bekväm löpning. Talesättet det finns inga dåliga väder bara dåliga skor rimmar inte, men är i allra högsta grad väldigt sant.

 23. Snöflingorna faller sakta ner utomhus idag 2a advent och då vore det perfekt att vinna ett par vattentäta Icebug att förgylla vinterns promenader och löpturer med. Jag vill kunna njuta utan att bli blöt och oroa mig om att halka🎄❄! Trevlig advent!
  Mvh Karin

 24. Efter att jag gått ned över 30 kg och försökt ändra min inställning till träning så har jag börjat gå promenader blandat med att jogga (har aldrig gjort det tidigare i mitt liv och jag är ändå över 40 år) så skulle jag behöva ett par riktigt bra skor att fortsätta med under vintern utan att bli blöt och rädd för att halka.
  Det tar tid att byta vanor och jag är livrädd att tappa den här nya vanan pga att det blir vinter och snö..
  Håller tummarna för att jag vinner ett par snygga icebugs!!

  1. Wow, vilken resa du gjort Ninni! Glad för din skull och tycker absolut du ska få pepp i att fortsätta med promenader och smyga igång din löpning. Därför har jag utsett dig till vinnare. Kontaktar dig vidare via mail, grattis och god jul! 🙂

 25. Jag joggar året om. Jag älskar boosten jag får av ett härligt och krispigt vinterlandskap. Ett par icebug skulle förhöja min upplevelse ett snäpp och jag slipper slira runt med mina vanliga löparskor. Jag vill kunna slappna av och njuta av en vinterlöptur med torra och varma fötter.

 26. Hej
  Vore perfekt att vinna ett par icebug så att jag kan göra fler löprundor på ett säkert sätt. Osäkerheten över att ramla gör att jag tvekar på att ge mig ut och mindre träning ger mindre energi. Så önskar mig bra grejer för bra energi❤️👌

 27. Jag skulle behöva ett par vattentäta icebug till mina kvällslöpturer på djurgården efter långa (men roliga!!)pluggdagar i skolan:)

 28. Efter en höst med dåligt mående fick jag en förklaring till mitt konstiga mående diabetes typ 2! och högt blodtryck så behöver jag än mer tänka på vad jag äter och att röra mig. Då jag har artros i höften är jag rädd att halka för jag vet att det blir värre då. Ett par Ice bugs skulle underlätta mycket för mig i min strävan efter ett hälsosammare liv. Håller tummarna!

 29. Åh vilken härlig tävling och vinst 😍 går morgonpromenad varje morgon i alla väder, inte riktigt samma njutning när tårna plaskar omkring i skorna när det är blött eller slask. Dom här skorna skulle göra mina promenader till en dans på rosor!

 30. Tränar inför Sälen Fjällmaraton nästa sommar och hade behövt ett par säkra skor nu när snön kommit till Göteborg så att jag inte halkar och skadar mig.

 31. Jag drömmer om ett par varma och stabila skor så att jag kan fortsätta min löpträning nu i vinter efter att ha fått mitt andra barn. Ofta lämnar jag det första barnet på förskolan och sen springer jag en härlig runda på landsvägar med löparvagnen. Nu har jag dock inte vågat göra det när det varit halt och kallt och jag vill verkligen hålla i min påbörjade resa på väg tillbaks. Så dessa skor skulle hjälpa mig med mitt mål och även få mig att må extra bra genom att kunna komma ut och rensa huvudet en stund!

 32. Hej, bor man i Göteborgstrakten så behövs vattentäta skor om jag vill hålla tossigarna varma o goa vid vinterlöpen. Slask tillhör min löparverklighet allt som oftast och det vore en dröm att få vinna skorna. Efter avbrott i löpning för min tredje graviditet har jag äntligen hittat tillbaka till löpningen nu under hösten och hoppas kunna hålla fast vid den fortsatt. Skorna skulle verkligen hjälpa till!
  Med vänlig hälsning,
  Pernilla Törnell

 33. Jag har äntligen hittat en grupp att springa med efter att ha sprungit ensam i alla år, de springer ute året om vilket jag aldrig vågat, så några riktiga skor att springa i nu när halkan kommit har jag inte. Att vinna ett par icebug vore därför min finaste julklapp. Att de är vattentäta är extra bonus då vintern här består mestadels av blöt snö.

 34. Jag håller i löpningen året om med min hund och älskar vinterlöpning i snön. Jag har dock aldrig haft en vinterskor, konstigt nog! Hade varit grymt att komma tillbaka torr och varm om fötterna 😍

 35. Dessa hade varit perfekt för mig som saknar kondition i min träning. Jag saknar löpningen, men vågar inte springa i all snö som har kommit. Hade man vunnit dessa så hade inget stoppat mig!

 36. Jag som precis börjat springa har insett att det är jäkligt svårt att hålla ett tempo när snön kikat fram. Samt att det är livsfarligt att slira runt på is och snö.
  Dessa hade varit perfekta för mig som lätt tappar motivationen till löpningen om det blir ett för stort hinder på vägen.
  Vinner jag dessa kommer de användas flitigt.

 37. Åh vilken coincident! Tänkte senast idag när vi tog oss hem från rinken att jag verkligen borde införskaffa ett par skor för vinterlöpning. Just nu är motivationen i botten (kör ändå men inte med glädje), kanske kan ett par skor vara vändpunkten? Från trist inomhuslöpning, till härliga krispiga turer på lunchrasten?

 38. Tryckte lite väl snabbt på förra kommentaren… De skulle jag ju behöva nästan alla dagar, då jag bor i Göteborg och även om det är världens bästa stad så regnar det ”rätt” mycket 😉

 39. Hade suttit som en smäck! PinscherTaxen Harry & jag är ute massor i snö & slask med livet som insats. Hoppashoppas!!! 🤸🏼‍♀️🔥🥰

 40. Skulle behöva ett par bra skor på alla barnvangspromenader.. perfekt med bra grepp och vattentäta när det snö och oprövade vägar.

 41. Jag skulle verkligen använda dessa skor när jag går i snöiga spår/oplogade vägar. Det skulle vara så skönt att komma hem tryggt, säkert och torskade.

 42. Har precis kommit igång med löpningen men skyller alltid på att jag inte har ett par bra skor när det börjar bli kallt och blött. Lägger ner varje vinter och sen blir det inte riktigt att jag kommer loss. Blir inte av att jag prio skor till mig själv utan vintergrejer till barnen och deras aktiviteter. Med ett par ordentliga skor finns det i alla fall en möjlighet att hålla i👍

 43. Att gatan jag bor på heter Terrängvägen säger en hel del. Bra skor är a och o när man ska bege sig ut. Har hört mycket gott om Icebug och är övertygad om att mina löprundor och promenader kommer bjuda på en galet härlig upplevelse med dessa skor på fötterna!

 44. Min granne ramlade olyckligt för en vecka sedan och har fått en ny höftkula inopererad. Jag har lovat att se till att hennes hund får de långa promenader som den är van vid. Men jag skulle behöva ett par riktigt bra skor till det känner jag. Skor som jag både kan gå och jogga lite med. Allt för att göra hunden lycklig och för att jag själv ska känna mig säker på foten så att det inte är en till som råkar ut för en olycka.

 45. Behöver ett par Icebug Arcus RB9X GTX när jag ska träna inför Bocksten Trailrun nästa år. Ute i skogarna där de hittade Bockstensmannen Bockstensmannen hittades dagen före midsommarafton, måndagen den 22 juni 1936, i Bockstens mosse i Halland, ca 2,5 mil öster om Varberg.
  Ha en underbar andra advent! 🕯🕯

 46. Med smärtande mortons i höger fot är det svårt att hitta den perfekta skon. Hoppas få testa dessa nu i vinterunderlag så jag kan fortsätta gå/jogga till jobbet

 47. Hej Anna, jag hoppas på tur❄️⭐️! Icebug är mitt absoluta favoritskor när det gäller vinterskor.

  Iom att jag upptäckt tjusningen med Runstreak & vinterlöpning – pannlampa, lager på lager & uppleva naturen mer än med hundvandringar/promenader vintertid. Nu får Lady såklart hänga med på löpning ibland också. Springer med Salomon terrängskor & broddar vilket är superklumpigt – som fd arbetslös har jag inte kommit igen med ekonomin så det räckt för Icebug löparskor.

 48. Mina fötter – eller min höger fot – rehabiliteras sedan ett halvår. Och jag skulle verkligen vilja ”våga” springa även på vintervägar – men då måste jag ha riktiga skor på
  Fötterna. Alltså så jag inte halkar – då just min högerfot är så himla känslig då jag är på väg ”tillbaka”. Här är det just nu nästan tjugo minus och fullt med snö – Så ett par Icebugs skulle komma väl till pass.

 49. Hej.

  Åh dem hade varit helt perfekta nu när jag äntligen får börja testa på att springa igen efter ofrivilligt uppehåll då jag har opererat så jag har fått
  ett nytt och fräscht korsband. Håller tummarna.

 50. Klockan 04:45 ringer klockan och jag tassar försiktigt upp för att inte väcka man och barn. Det är tidigt, jag är trött, men det här är min tid på dagen. Innan barnen vaknat, innan arbete kallar. Vinter som sommar, en solig vårmorgon eller isande kall februarinatt. Det är här jag grundar mig, jag knyter mina älskade löparskor omsorgsfullt. Det är här jag samlar kraft att möta dagens utmaningar, när musklerna får arbeta och jag får nytt syre i lungorna. Det är här ett par Icebug skulle kunna bli mina nya älskade parhästar, få en plats i mitt hjärta och på mina fötter!

 51. Jag försöker verkligen att inte tillåta väder och väglag låta hindra mig från att gå ut, för man vet ju att man mår alltid bättre efteråt. Men det är motigare att ta sig ut, speciellt om man inte har bra kläder och utrustning. Löpning som jag byggt upp och hittat njutning till avtar alltid vintertid.

  Jag skulle använda dem på krispiga turer i Östersund på stigar och vägar, samt landsvägen i Jorm.

 52. Wow vilken fantastisk tävling!
  Jag bor i Skåne- på landet och det regnar väldigt ofta här. Skogen är helt magisk och det är där jag finner mitt lugn och harmoni. Återhämtning i naturen är det bästa som finns för mig! Jag har länge drömt om de perfekta vattentäta skor så att jag kan vara ute och träna i skogen i flera timmar. Tusen Tack till Icebug för att dessa skor är veganska- såå fantastiskt!!!
  Ha en mysig 2a advent! Jag följer er på instagram. Ha det så gott!

 53. Jag behöver dem verkligen! Jag bor i Malmö, och här består vintern av regn, regn och regn ☔️ Och jag älskar att springa, men jag hatar blöta och kalla fötter. De här skorna måste vara svaret på min fortsatta löpning i vinter!

 54. Alltså🤩😍 Perfekta till den skånska ”vintern” som vanligtvis bjuder på väldigt mjuk och blöt snö speciellt när det blir några mil ute i löpspåret per vecka. Mina fötter skulle uppskattat denna fina vinst🙃 God Jul 🎅

 55. Skulle gärna vinna ett par vattentäta skor från Icebug. Jag har ett par Icebugs sedan tidigare men inga vattentäta vilket behövs när jag vill börja springa i skogen igen efter mitt andra barn.

 56. Jag trodde jag visste vad träning var innan jag blev sjuk. På den tiden när jag gick på gym och sprang. Nu vet jag vad träning är på ett annat sätt ….. Att lära sig alla vardagliga saker igen. Att få kroppen att minnas. Att orka. Jag skulle bära dessa skor med stolthet på min lilla skogspromenad som jag tar några gånger i veckan. Som är både blöt och halkig. En sträcka som jag för några år sedan sprang förbi utan att reflektera att den fanns. Livet händer, livet förändras och det som förut var självklart är inte längre det. För några år sedan skulle jag inte ha önskat mig ett par löpskor för att ta en kort promenad i. Men nu gör jag det . Jag har aldrig tränat så hårt som nu.

 57. Åh, vilken härlig tävling! Det vore underbart att få vinna ett par vattentäta skor. Då skulle jag inte behöva oroa mig över kalla och frusna fötter när jag är ute och springer i snön.

  Följer bägge sidor på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 58. Jag och mina kalla blöta fötter skulle älska att vinna dessa skor! Skulle öka motivationen att fortsätta med löpningen även under höst och vinter.
  Håller tummarna för vinst, tack för en bra blogg 🙂

 59. Att utan hinder sätta den ena foten framför den andra i syfte att balansera vardagens utmaningar. Att ha IceBugs på fötterna när jag jogga eller promenera till och från kallbaden i någon av favoritsjöarna runt om i skogarna skulle vara en dröm.

 60. Hej Anna.
  Det finns verkligen inget dåligt med icebug, dom har hållt min vinterträning igång under många vintrar och just nu tränar jag inför skidloppet Cortina – Toblach så ett par nya buggar skulle ju bara göra min löpning så mycket lättare.
  Tack för all motivation du ger 😍
  Trevlig advent till dig

 61. Åh dessa skulle förgylla min garderob. För det första min favoritfärg. Och jag behöver verkligen vattentäta skor när jag beger mig ut i löpspåret 500 m härifrån. Skogen och löpning är min terapi i en stressig vardag och hjälper rensa hjärnan. Att slippa tänka på blöta frusna fötter vore skönt ❤❄

 62. Jag skulle behöva vattentäta icebug när jag marathontränar här på Gotland i vinter. Just nu har vi vinterväder även här, men det är ofta lömskt halt pga närheten till havet o snabba växlingarna mellan värme o kyla. Håller tummarna!

 63. Förra vintern var min första med löpning, och den höll i sig vecka efter vecka oavsett väder och underlag. Men jag saknade ett par ordentliga löparskor anpassade för vintern. Dessa Icebugs verkar ju vara precis de jag söker och skulle ge mig en extra push att fortsätta springa vintern igenom även detta år.

 64. Älskar att springa i halvdåligt väder när regnet eller snön piskar en i ansiktet. Då känner man att man lever!! Och sen är man dubbelt nöjd efteråt😊 Skulle ju passa ypperligt med ett par vattentäta Icebugs då!!

 65. Vilket fint pris! Jag mår så bra av löpning. Ibland flera gånger i veckan och ibland bara en gång.
  Jag har tänkt i flera år på att jag skulle vilja unna mig ett par ice bugs men det kommer alltid annat emellan och löpningen får sättas på paus alternativt ske på löpbandet.
  Men jag älskar den friska kalla vinterluften och känslan av att träna utomhus. Så om jag vann dem skulle det innebära fler härliga löpstunder denna vinter!❤️

 66. Tänk att få dessa godbitar att ha på fötterna, när jag nu äntligen blivit smärtfri i knä och höft, och kan börja kuta med min dotter när hon rider. Sällskap på ett härligt sätt, hon gör det hon älskar mest – rider, och jag får min löpning som jag älskar och min inre behöver.
  Hon och jag – på tur ihop ❤️.

 67. Jag älskar att springa! Som heltidsstuderande, extraarbetande trebarnsmor är löpningen ett viktigt andningshål och energigivare i vardagen. Det är också den träningsform som jag tycker mest om och som jag har råd med just nu. Ett par ordentliga skor som håller fötterna varma skulle jag tyvärr inte unna mig själv och skulle därför bli otroligt glad om jag vann ett par och kunde fortsätta springa hela vintern<3

 68. Dessa skor ser så sköna ut. Har tittat på dom ett tag. Vore kul att få vinna något och fortsätta träna inför maraton trots kyla och väta.

 69. Det skulle vara perfekt med ett par vattentäta löparskor när jag är ute och springer med barnvagnen. Jag försöker komma ut oavsett väder och när det är blött ute skulle det vara så skönt om mina fötter fick hålla sig torra.

 70. Följer dig och Icebug på instagram i namnet ”elmfrida”. Jag hoppas vinna dessa till min make som inte gillar att gå på gym utan springa ute och nu under dessa vinterdagar så skulle han behöva dem för att inte halka eller bli blöt om fötterna.

  Han skulle dessutom ha en väldigt glad fru för att han kommer hem säkert (så gott det går) utan att skada sig och han kan springa året om som han önskar göra.

 71. Vattentäta löparskor skulle användas när min kompis och ”hare” drar ut mig i skogen för löpning i blöt terräng. Nu går jag hem med blöta skor o strumpor. 😬

 72. Jag skulle behöva ett par vattentäta skor varje dag, då jag är ute och PW;ar i tid och otid🙏🏽 Jag mår så bra när jag får vara ute, lyssna på en pod eller god bok och röra mig i den takt just denna dag behöver. Håller alla mina tummar!✊✊🏻✊🏼✊🏽✊🏾✊🏿

 73. Försöker springa året runt, men är så frusen av mig och att bli blöt om fötterna är verkligen det värsta jag vet. Skulle vara perfekt med ett par färgglada, vattentäta löparskor som tom har lågt klimatavtryck :)!

 74. I somras cyklade jag i friluftsområdet nästgårds, Nåsten, och skulle ta en genväg genom skogen. Det visade sig vara en senväg för jag fick leda cykeln genom mycket sankt område, visserligen på träspångar. Jag mötte några löpare, så det verkar vara ett populärt springområde och det ligger ju nära mitt hem. Skorna skulle definitivt kunna passa där!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras