Fest på gym och utanför – veckans träning och vardagsrapport #38

Gott nytt hår!

Ja, jag brukar ju säga att du ”alltid ska ta ut glädjen i förskott”, där en uppfräschad frisyr ingår. För visst är det både lyxigt att bli ompysslad där i frisörstolen och få bort slitna toppar? Känna sig snygg i håret och för min del – även tid att snacka med en god vän. Eleonor på Salong Nytid har klippt mig i flera år nu och ännu längre tid har vi känt varandra genom våra söner som både gått i samma klass och fortfarande spelar i samma fotbollslag. Perfekt att hinna snacka och samtidigt bli fin, i fredags väl tajmat med julfest.

Berättar mer om den och annat slags ”partaj” på olika gym om du hänger med mig i veckans träning- och vardagsrapport.

Fest på gym och utanför – veckans träning och vardagsrapport #38

» Träningen har verkligen GETT mig mycket under veckan, det jag menar med ”fest på gym”. Du vet, ibland bara genomför man passen, andra får man med sig så mycket mer. En förbättring rent fysiskt, en jävlaranammapowerkänsla inombords, inspiration-, glädje-, annat av personer runtom, nya övningar-, upplägg-, platser-, tid att kläcka idéer till annat..

Den här veckan har jag fortsatt lyfta riktigt tungt vid min egen styrketräning, med små små ökning i vissa övningar, men även endel vid styrkelyften i crossfitboxen. Plus ösiga wodar med bra känsla och rörlighet. Min träningspartner in crime, Ewelina, har varit hemma i sjukstuga hela veckan, men i torsdags fick jag teama med en annan stjärn – Sabina som du kanske känner igen som coach i Biggest Looser? Stark som tusan, väldigt inspirerande och rolig. Annars har jag även sprungit ett längre, lugnt distanspass och ett med backintervaller igår. Förvånadsvärt bra energi efter fredagsnattens festligheter.. eller helt logiskt? ”Jag lever inte för att träna, men tränar för att leva och lever för att må så bra- och ha så kul som möjligt”, för att citera mig själv. Och roligheter ger energi.

» Jobbet har nämligen inte bara bestått av jobb. I fredags kväll/natt åt SportHälsa- och Vinsider-gänget julbord på Norra Latin, för att sen festa vidare på stan. Visst skrattar vi ofta på kontoret, men utanför – sjukt kul och tillfälle att snacka om annat än business. Vänner är viktiga och fasiken vad jag längtat efter både Ewelina som slöt upp efter allt VABande, liksom att dansa. Var hemma kl 3 på morgonen, helt slut och lycklig. Annars har jag fortsatt med mitt sidojobb – 10 veckors online bootcamp som du nu ÄNTLIGEN kan ta del av här! Kommer berätta mer i bloggen också, men säkra gärna din plats om du är sugen på att vara med.

» Barnen har varit hos Jonas under veckan och blir kvar fram till resan mot Jorm på onsdag. Ännu en sak jag längtar enormt efter, att fira traditionell jul med familjen, ja även inkl. x-man. Även om han och jag inte är ett kärlekspar längre är han fortfarande en del av familjen, barnen pappa och en person mina föräldrar + mina syskon tycker om. Det blir roligt och bra för alla. Han och barnen bilar upp och jag åker tåg med katterna och liftar från Östersund med min bror. Ja, även katterna är en del av familjen som måste få fira jul med oss.

» Måendet har (som du kan gissa av rubriken) varit bra. Dels fri från förkylning, jag har sovit bra och även all förväntan lyfter humöret. Sen finns det såklart jobbiga saker att ta tag i också, men jag har alltid haft lätt att fokusera på det positiva. Nu julfesten, roliga jobbprojekt och träningspass, resan..  antar att det är vad vi menar med ”positiv stress”? Jag har haft fullt upp och även jobbat endel i helgen, men gillar det och har ju ändå lyxat lite med. Fått en uppfräschad frisyr, ätit massa god julmat, dansat.. Vaknade senare än på länge i lördags och bara log för mig själv. Tänkte att ”tiden jag sovit bort fick jag igen genom att kliva upp fullt sminkad. Och tröttheten var värd alla roliga minnen..”

..nej, allt är inte alltid som man kan tro, men en sak jag är säker på är att ditt liv är till för att levas. Hur har din vecka varit och vad ser du fram emot mest just nu? ♥/A

1 kommentar
  1. Hej! Jag är lite nyfiken på ditt 10-veckors bootcamp. Om man är van vid styrketräning och har gjort det i många år men vill träna efter en plan och få mer utveckling, kan ditt upplägg vara aktuellt då? Eller är det lite mer basic, om du förstår vad jag menar? 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras