RÅSTARK – ny bootcamp för dig som ta din styrka till nästa nivå

* Reklam för egen online bootcamp * 

kroppens grundrörelser
Foto: Pär Olsson

Bootcamp för dig som ta din styrka till nästa nivå!?

Yes, äntligen kan jag bjuda in dig till RÅSTARK, en ny 10 veckors online bootcamp som jag jobbat med på kvällar och helger en tid. Du som följer mig på Instagram har kanske sett små teasers, men nu är den klar. En fortsättning på KRAFT, som är en bra start för nybörjare eller dig som vill bana in en hållbar träningrutin med 3 pass i veckan. RÅSTARK är (som du hör på namnet) ännu mer inriktad på styrketräning och muskelutveckling. Dessutom mer utmanande med 4 pass per vecka, successivt mer spetsiga med splittade program på specifika muskelgrupper. En bootcamp för dig som redan är igång, men hamnat på en platå där du inte får några resultat. Eller/och om du vill ha nytändning med inspiration och gemenskap, plus stor flexibilitet då allt sker via en app.

”Är så glad att jag var med bootcampen och att fått så många nya övningar att köra på gymmet. Underbart att ha haft gruppchatten att prata i. Stort tack. Alla.”

/Monica, deltagare i senaste omgången av KRAFT

Jag är med dig hela vägen och du kan även interagera med övriga deltagare via en gruppchatt. Läs mer på annasbootcamp.se och här nedanför.

RÅSTARK – 10 veckors online bootcamp

➤ VAD? Du får 4 effektiva träningsprogram per vecka i 2-veckorsperioder med filmade övningar via en app i din lur. Fokus på styrka, men de 4 passen har olika inriktning, från början mer helkroppspass till allt mer splittade (uppdelade) program på specifika muskelgrupper. Du får även kontinuerlig motivation och stöttning av mig och via övriga deltagare i en gruppchatt, vi kör gemensamma utmaningar utöver träningspassen, kan dela erfarenheter och fira framgångar tillsammans.
online bootcamp
➤ HUR? Du kommer igång med kroppsvikt och gummiband (fritt fram att addera vikter om du vill) för att sen successivt avancera med fler redskap och tyngre övningar. Enbart med fria redskap (gummiband, hantlar, kettlebells, skivstång, TRX, box) och räcke, men jag ger alternativ om du inte har allt. Kommunikationen sker via  en chatt. Jag är inte tillgänglig 24 h/dygn, men svarar så snart jag hinner och annars kan prova att prata med

➤ MÅL? Bli ännu starkare än du är och bygga muskelmassa. Eller/och komma in ordentligt i din styrketräningsrutin, kanske lära dig nya övningar, känna gemenskap med andra (trots distans) och följer du programmen törs jag lova resultat. Vi gör löpande uppföljning, så att du kommer igång och får hjälp längs vägen om du behöver det.

➤ VEM? En bootcamp för dig som redan har viss träningsvana, men alla kan vara med och plocka delar ur programmen. Och du måste som sagt inte ha alla redskap eller klara alla övningar, jag kan ge dig alternativ. Det är dock inte personlig träning utan alla får samma program, men rådgör med mig i chatten så byter vi ut enstaka övningar om du behöver.

➤ NÄR? Startdatum är 11 april (och då startar även KRAFT om den passar dig bättre). Max 40 deltagare så först till kvarn och vi är klara lagom till midsommar! pris 1750 kr för 10 veckor med 4 filmade pass i veckan.

➤ PRIS? 1750 kr för 10 veckor med 4 filmade pass i veckan och 100 kr/anmäld deltagare skänker jag till UNHCRs viktiga arbete för drabbade av Ukrainakriget.

Hoppas kunna bidra med något till utsatta människor OCH hjälpa dig med din träning. Läs mer och säkra din plats (eller att ge bort i present?) till 10 veckors online bootcamp här! ❤︎/A

P.S. Tack till @high_mobility_by_therese ♡ för lån av din fina PT-studio där alla appens övningar är filmade.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning