Omstart av KRAFT – din online coach i fickan mot en hållbar träningsrutin

* Reklam för egen online coach tjänst * 

online coaching
Foto: Pär Olsson

Har du sikte på mer styrka och kraft som sträcker sig längre än till sommaren?

Bana in en hållbar träningsrutin med min online coach bootcamp som heter just KRAFT! Jag är glad att kunna erbjuda dig en ny omgång hjälp med din träning med start 1a april. Eett hållbart upplägg där du inte ska behöva göra avkall på annat viktigt för dig i vardagen, men tillräcklig träning för resultat. Online coachning i ”gruppträningsformat”* med 3 pass i veckan du kan köra var du än bor, på gym eller hemifrån med min support om du vill justera något. Mer om det längre ner.

”Du kan ge mig miljarder övningar, men HUR 17 får jag in dom i mina pass? Och under en vecka? Eller.. livet?”

Tanken är fortfarande det jag tänker att många, inklusive jag själv, behöver: träning som efter en tid ”smälter in” som en naturlig del av ditt liv, inte tar all din tid, men är tillräckligt utmanande och regelbunden att du får resultat i form av styrka och kraft till allt annat. Och jag är med dig hela vägen, som din online coach i fickan, så länge du vill här: annasbootcamp.se:

Mot mer KRAFT med online coach i din ficka*

➤ VAD? Du får 3 effektiva träningspass per vecka, nya i 3-veckorsperioder. Filmade övningar via en app i din lur, rimliga att hinna med och tillräckliga för resultat. Fokus på styrka, men de 3 passen har även övningar för kondition och rörlighet. Du kan själv skriva in vikter och antal repetitioner för att ha koll och se din progression.

online coachning träningsrutin

➤ HUR? Du kommer igång med kroppsvikt och enklare övningar med start 1 april (fritt fram att addera vikter om du vill) för att sen successivt avancera med fler redskap och tyngre övningar. Vi använder redskap du kan ha hemma och jag ger gärna alternativ om du inte har alla/kan göra alla övningar.

➤ MÅL? Bana in en god vana av regelbunden träning, lära dig nya övningar och följer du programmen törs jag lova resultat i form av mer kraft. Jag gör löpande uppföljning för dig som vill, så att du kommer igång och får hjälp längs vägen om du behöver det.

➤ VEM? Alla kan vara med, från nybörjare till mer träningsvana. Du kan även hämta motivation och stöttning via övriga deltagare i gruppen, med gemensamma utmaningar och diskussion i en gruppchatt, plus kan skicka personliga DMs till mig i en separat chatt.

➤ NÄR? Starta när du vill, men 1 april drar en period med lättare ”kom-igång-träning” igång. Annars kan du hoppa på när som helst, med fri tillgång till programmen så länge du prenumererar och jag kan alltid ge dig personlig vägledning.

➤ PRIS? 499 kr/månad. Minst 3 månader bindningstid, därefter har du ingen uppsägningstid.

*O.B.S. Detta är INTE personlig träning med skräddarsydda pass utifrån dina mål, utan alla får tillgång till samma program, dock med tanke på att passa många. Se passen som en bas att luta dig mot och justera efter dig med mig som stöd.

Vore en ära att få hjälpa dig med din träning. Läs mer och anmäl dig här: annasbootcamp.se ❤︎/A

Mer om min online coach tjänst mot en hållbar träningsrutin:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.