3 saker du undrar om mina bootcamps?

/ Reklam för egen verksamhet /

bootcamps

På måndag 11 april är det dags..

..att kicka igång mina digitala bootcamps ”KRAFT” och ”RÅSTARK”. Så fantastiskt kul att få coacha ännu ett par gäng.. kanske dig? Det är ju inte för sent att anmäla dig, varför jag påminner en sista gång här i bloggen. Och för dig som har frågor, skriv gärna i en kommentar eller maila till [email protected] så svarar jag. Här är annars det flest brukar fundera på.

3 saker många (du?) undrar om mina bootcamps

❓1. Kan jag träna hemma?

Ja. Vi använder enbart redskap som du kan ha hemma, gummiband, hantlar, en form av höjd, kettlebell, skivstång och räcke. Och jag kan ge dig alternativ på övningar om du inte har/vill köpa allt.

❓2. Kan jag betala med mitt friskvårdsbidrag?

Ja.

❓3. Vad är det för skillnad mellan ”KRAFT” och ”RÅSTARK”?

KRAFT: för dig som vill bana in en hållbar träningsrutin med 3 filmade pass/vecka. Alla med fokus på kraft till din vardag, men olika inriktning för stark, frisk kropp: puls / ren styrka / rörlighet.

➤ RÅSTARK: för dig som vill ta din styrketräning till nästa nivå, utvecklas och bygga muskelmassa med 4 filmade pass/vecka. Alla med fokus på styrka och successivt mer krut på specifika muskelgrupper i splittade program.

Lite mer berättar jag här och 11 april startar som sagt båda bootcamps. Priset är 1750 kr för 10 veckors träningspass där jag skänker 100 kr/anmäld deltagare till UNHCR´s viktiga arbete för drabbade av Ukrainakriget. Ett litet bidrag dit, samtidigt som jag coachar dig? Vore en ära.

Begränsat antal platser eftersom jag vill ge dig bästa hjälp i en liten, personlig grupp, men än finns några kvar. Välkommen att boka dig här! ♥/A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning