Lätta vikter och ytligheter – veckans träning och vardagsrapport #79

”Hej helg”..

..och nu – hej då veckan som var! Helt galet, men så känns det och snart är det jul. Hinner du med? Jag har ofta känslan av att jag inte gör det, men i mina ”veckans” ser jag att det faktiskt blev en hel del. Och då tänker jag inte bara på praktiska saker.. äsch du kan se och läsa lite mer om allt här.

Lätta vikter och ytligheter – veckans träning och vardagsrapport #79

» Träningen var även denna vecka medvetet ”lättare”. Andra övningar, fler repetitioner och även kortare löpning, men nästa vecka ökar jag lite till ”mellantungt” igen. Bra variation för kroppen, sinnet och till skillnad mot förr är träningsplanen inte ”ristad i sten”. Jag går mycket på lust och känsla, men har ändå min stående struktur i ryggraden du vet. Summeringen:

  • Måndag: crossfit
  • Tisdag: löpning – löpning, lugn mysjogg
  • Onsdag: styrka – fokus underkropp + rörlighet
  • Torsdag: crossfit (kort wod + lång rörlighet)
  • Fredag: vila
  • Lördag: styrka – fokus överkropp
  • Söndag: löpning i snöiga backar?

» Måendet har varit helt ok. Är fortfarande något dämpad av tankar på fina personer och anhöriga i sorg, men i övrigt: ok. Fått flera pratstunder med vänner, ventilerat våra livssituationer, vilket alltid gör mig glad. Och även om jag inte är något stort fan av snö i stan (den smälter ju ofta bort till grå sörja) myser jag av vintern. Det har blivit endel serier, mat och ljus under veckan, men även ett par svängar på stan. Får se om jag berättar mer om det framöver..

» Barnen bodde hos Jonas ännu en vecka och nästa kommer dom till mig igen. LÄNGTAR nu. Men – som ofta har dom kikat förbi i samband med sina träningar och i måndags fixade jag farsdagsmiddag till dom alla. Tjälknöl av älg, kantarellsås, klyftpotatis m.mmm från Jämtland /mina föräldrar. Märker på barnen att dom gillar när dom får ha både sin mamma och pappa runt sig, förstås. Och egentligen konstigt eftersom vi fortfarande är vänner och framförallt ett bra team kring barnen, men det var 1a ”moderna familjemiddagen” hos mig sen separationen. Blivit några middagar ihop på barnens lov, men inte hemma. Ett bra tillfälle att gå igenom allt kring barnen, som luciakläder, julklappar.. du fattar.

» Ytligheter? Ett besök hos min fantastiska frisör Elleonor avslutade jobbveckan och igår fixade jag ögonbrynen hos Viktorya. Inget nytt frissyrmässigt, men uppljusat och av med slitna toppar i en lättfixad, sportig bob. Och bryn av samma syfte, slippa lägga massa tid på färg och form varje morgon eller dusch. Ja, jag ÄR lite fåfäng, inget att hymla med. Men den måste ändå funka i ett liv med barn, jobb, träning… och tid är ju pengar, så jag ser det som smart investering, haha.

Hur mår du? Och hur var din vecka? Skriv gärna, varm kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras