Vinn min outfit med varmfodrade tights – 3e advent-tävling 2022

varmfodrade tights

Önskar dig en mysigt VARM 3e advent med chans att vinna det här!

Min outfit med varmfodrade tights, en skön funktionströja med tumhål och pannband för frusna öron. Alla har ju inte en tjock och gosig päls…  Jag tror t.o.m. att Bobbo här har fått ÄNNU mer hår sen kylan kom till stan. Inga konstigheter när det gäller vilda djur du vet, att byta till vinterpäls, men tamkatter? Bra hursomhelst, för han är gärna ute även nu när det kommit snö. Bilderna tog jag förra helgen inför dagens tävling.

varmfodrade tights

Rekommenderar att du kompletterar med en vindtät jacka, varma strumpor och vantar, annars ett komplett kit till din vinterlöpning eller om du är frusen på gymmet. Allt från danska märket Eyda som du sett mig i ofta dom senaste åren? Vissa gånger vid betalda samarbete, men här ”enbart” med syfte att få göra någon annan lika nöjd som mig i dom fina kläderna. Kanske du?

Vinn min outfit med varmfodrade tights, funktionströja och pannband

Tia Winter Tights

Varmfodrade tights med mjukt fleecefoder till din löpning eller annan träning under årets kallare månader. Dessa stretchiga tights med hög midja har justerbar resår i midjan som håller dem på plats, en ficka på varje lår och en liten ficka på baksidan, så att du alltid kan ta med din telefon, plånbok, nyckel eller andra småsaker. På fickorna och på baksidan av tightsen finns även reflexer som hjälper dig synas i mörkret.

Pris ca 949 kr

Linnea Running Shirt

Det perfekta extra lagret för din löpning eller som träningströja under svala dagar. Passformen ligger nära kroppen, men tröjan har extra bredd runt buken och höfterna vilket gör att den faller bekvämt mot kroppen. Dessutom fina funktioner: blixtlås för att justera värmen runt halsen och hål för tummen så att du kan få lite extra värme för händerna under kalla dagar. Extra plus för att tröjan är klimatsmart, gjord av återvunnen polyester som kommer från både gamla polyesterkläder och produktionsrester.

Pris ca 549 kr

Bea Headband

Magiskt för frusna öron. På insidan hittar du den mjukaste fleecen som håller dig varm medan Ultralight-materialet på utsidan verkar svettransporterande och säkerställer hög stretchighet och komfort. Dessutom reflekterande tryck på framsidan och sidorna för ökad synlighet i mörkret.

Pris ca 199 kr

varmfodrade tights

Tävla så här:

  1. Om inte redan – följ Eyda och mig på Instagram.
  2. I en kommentar till inlägget med dessa bilder på min Instagram: 1. nämn ett tillfälle där du behöver varmfodrade tights. 2. tagga någon du vill ge en varm kram.
  3. Till och med torsdag 15 december kan du tävla, sen utser jag en vinnare som kontaktas via ett DM på Instagram.

varmfodrade tights

Vill även pass på att gratta Anna Ingvarsson som vinnare i 2a adventstävlingen och tacka alla er som deltog. Wow vilket engagemang! Önskar jag kunde er alla varsit pris, men nu alltså en ny chans. Lycka till om du tävlar och hoppas du får en mysig 3e advent, kram! /A

P.S. Inget betalt samarbete, men vinst sponsrad av Eyda. D.S.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning