Vinn löpskorna Asics Nimbus 24 – 4e advent-tävling 2022

Mycket att hinna med i jul och sen – januariruschen?

Önskar jag dig en fin 4e advent och ett snabbt, lätt löpsteg med härlig studs i ett par Asics Nimbus 24 – vinstchansen i årets sista tävling! Som du kanske sett har jag gjort flera samarbeten med Asics under 2022, ett av mina topp 3 märken på löpskor.  Därför känns det roligt att få avrunda adventstävlingarna med möjligheten för dig att också uppleva dessa sköna snabbingar, här i racerröd och julig tappning.

Inga löpskor du drar på dig för att springa på isigt underlag eller i djup snö, men där det är skottat eller som mig här – på löpband är dom perfekta. Jag är egentligen inget fan av att springa inomhus, men då och då händer det och i mina nya Asics var det desto roligare.

Om Asics Nimbus 24

En neutral och lätt löparsko med avancerat stötskydd och mjuk landning lämpad för distansträning. Du får en fantastisk gångkomfort tack vare den flexibla mellanfotspanelen och den mjuka meshöverdelen. FF BLAST+™-dämpningen håller skon lätt och ökar stötdämpningen vid varje steg. Stötarna absorberas tack vare GEL™-teknologin för framfoten och GEL™-teknologin för bakfoten. Dessutom förbättras komforten tack vare OrthoLite™ X-55-sulan.

Funktioner och fördelar

– Neutral löparsko
– Överdel av konstruerat nät
– Innersula OrthoLite™ X-55
– FF BLAST+™-dämpning
– GEL™-teknik för bak- och framfot
– 3D SPACE CONSTRUCTION™-funktionen förbättrar kompressionen vid fotsteget
– TRUSSTIC™-teknik förbättrar stabiliteten
– Reflekterande detaljer
– AHAR™ gummi i yttersula
– Halkdrop: 10 mm
– Vikt: 260 gram
– Pris: ca 1300 kr

Vinn löpskorna Asics Nimbus 24

  1. Om inte redan – följ Asics och mig på Instagram.
  2. I en kommentar till inlägget med dessa bilder på min Instagram: 1. nämn en plats du skulle vilja springa på i dessa skor. 2. tagga någon du vill ta en löptur med.
  3. Till och med torsdag 22 december kan du tävla, sen utser jag en vinnare som kontaktas via ett DM på Instagram.

Vill även pass på att gratta Mathilda Blumenthal som vinnare i 3a adventstävlingen om ”min” outfit och tacka alla er som deltog. Ännu en gång ett fantastisk engagemang, så kul att se. Lycka till om du tävlar i denna omgång och hoppas du får en mysig 4e advent, kram! /A

P.S. Inget betalt samarbete, men vinst sponsrad av Asics. D.S.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.