Feta bollar, bullar och vyer – veckans träning och vardagsrapport #89

Lyfta otympliga 30-kilosbollar till axeln och drämma ner i golvet.

Underskattad träning inför livet. Kul också som du ser på mitt smajl från torsdagens crossfitpass. Något av det bästa med träningen i boxen är just att alla pass är olika, ofta med nya övningar (för mig) och inspirerande sällskap.

Med ”feta bollar” menar jag även andra uppgifter och mental belastning, men allt lättade upp mot slutet av veckan. Kommer visa dig mer från Jorm där jag är nu (och redan i min Instagram Story), men här: lite om veckan som var.

Feta bollar, bullar och vyer – veckans träning och vardagsrapport #89

» Träningen var extra rolig i veckan, men massor av nytt. ”Dead ball to shoulder” som sagt, men även wall walks var länge sen, liksom skidåkning. Ingen låg sväng igår, mest för att reka inför veckan, men wow vilken DAG. Ser fram emot mer. Och i stan har jag även skött min löpprehab och fått in egen, tung styrketräning i kombo med rörlighet. Nöjd. Summeringen:

  • Måndag: crossfit
  • Tisdag: lugn löpning
  • Onsdag: styrka fokus underkropp + rörlighet
  • Torsdag: crossfit med lång rörlighet
  • Fredag: vila (resa)
  • Lördag: styrka fokus överkropp
  • Söndag: löpning? Skidor?

» Måendet har mest varit uppåt. Häftigt hur något som en tripp till sina föräldrar, mer tid ihop med dom och barnen kan påverka.. allt! Jag har haft resfeber hela veckan, förväntansfull och glad. Samtidigt är andra delar mindre roliga, men lättare att ta med ”kärlek i sikte”.

» Barnen har varit lite här och där. Det är Jonas vecka, men han var bortrest ett par dar och då sov dom små hos mig. Mysigt. Men lite lugnare med aktiviter eftersom alla barn varit småförkylda. Sen tillbaka till x-mannen när jag tog tåget med katterna till Östersund och vidare med päronen till Jorm. Ett dygn senare bilade dom upp med sin pappa och nu: samlade. Ä L S K A R det. Och kommer berätta mer som sagt.

» Övrigt? I tisdags var det ju fettisdag, vad jag menar med ”feta bullar” och nämnde lite ironiskt (med en nypa underliggande allvar) på Instagram. Åt du någon bulle? Eller annan variant? Och så firade jag in ankommande sportlov med nya naglar + sushi. Även om jag kommer jobba – kanske bästa lovet?

Hur var din vecka? Berätta gärna, kram! ♡/A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning