AMRAP på 15 minuter med din hantel

AMRAP på 15 minuter

Kliver in i helgen med en härlig wod.

En AMRAP på 15 minuter där du bara behöver 1 hantel. Eller gärna 2, eftersom du bara ska göra 4 repetitioner per sida av övning 3, som dessutom är en explosiv helkroppsövning. Där orkar du säkert mer, men testa dig gärna fram och värm upp med samma övningar fast på lägre vikter så att du har ett hum om vad du klarar. Och du: kvalitet kommer som vanligt före kvantitet, alltså god teknik framför massor av varv med skador på köpet.

Får du inte upp filmen i bloggen hittar du den även här på Instagram.

AMRAP på 15 minuter med din hantel

  • 8/8 one arm DB push press (dvs 8/sida)
  • 6/6 one arm suitcase lunge forward
  • 4/4 one arm snatch

Hur? AMRAP på 15 minuter, d.v.s. As Many Reps As Possible. Sätt en tajmer på 15 minuter och kör så många varv du hinner av ovan. Vila kort vid behov och för att bibehålla skonsam teknik.

AMRAPs är perfekta när tiden är knapp eller motivationen låg, eller ARM RAP som jag alltid läste och stavade det förr, haha, vilket också stämmer på sätt och vis. ”Mätta och belåtna armar” utlovas efter detta, kanske även en rap..  trevlig helg! /A

Fler förslag till dig som gillar detta:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning