Från födelsedagskick till lugnt villaliv – veckans träning och vardagsrapport #99

Uppochner och helt som det ska.

Tänker inte tjata mer om det där. Att sluta sträva efter någon konstant ”jämn och perfekt balanserad autobahn”, när det här är det normala. Eller.. vet inte om alla får infall att stå på händer mot ett träd mellan tvättstugan och hemmet haha, men kanske? Full av överskottsglädje kan allt hända, även att omöjligt hålla ögonen öppna längre än till kl 21 varje kväll.

Så har veckan mestadels sett ut, som en raket för att sen landa och ladda i slutet. Här får du hänga med på lite av allt.

Från födelsedagskick till lugnt villaliv – veckans träning och vardagsrapport #99

» Träningen har varit stabilt stark. Började med ett riktigt bra pass i boxen där vi fick göra flera grymma coreövningar m.m. På det riktigt härligt födelsedagsspring i solen, styrketräning i utegym, ännu ett kul pass med tung jävla boll i boxen, rörlighet, yoga och strax: en löptur längs vattnet i Sollentuna där jag är nu. Mer om varför nedan, summeringen:

  • Måndag: crossfit (mycket core. Jag gillar!)
  • Tisdag: lugn löpning
  • Onsdag: styrketräning i utegym
  • Torsdag: crossfit (lång rörligeht)
  • Fredag: vila
  • Lördag: yoga + pratpromenad med Jonna
  • Söndag: strax löpning

» Måendet sammanfattade jag i inledningen. Började typ såhär, full av glädje, kärlek och insikt om födelsedagsbarn och andra fantastiska människor i min närhet. Ja även på distans via cyber space. Sen fick veckan ett relativt stressigt slut. Mycket jobb där framförallt hjärnan gick på högvarv, så jag var helt slut på fredagen.

Som vanligt blir allt en nyans mörkare när jag är trött, men det är jag fullt medveten om, liksom hur jag ska tackla det. Lite snällare mot mig själv, lite mindre av det som slukar energi, mer av det som GER. I säng före kl 21 t.ex., mindre tid i scrollen och mer med…

» Barnen var hos mig, lyxigt nog när det dessutom vankades födelsedag. Inget större kalas på självaste dagen, men dom är inte lika peppade på det nuförtiden. Helgen innan och i fredags firades det däremot stort med konsert för Bolaget. Dom är väldigt nöjda över sina säsongskort på Grönan dom fick i present, som redan nyttjats väl ihop med vänner. Tänk vad stora.. redan ute och ränner på stan, men jag bara myser av tanken. Skulle själv älskat det. Äventyret, hänga med kompisar, Stockholmspulsen..♥

Annars fullt upp med slutspurt i såväl skola som praktik för Hampus och deras sporter. Grymma ungar, men ibland har även dom sinna dippar. I lördags var Jonna hängig och hoppade sin thaiboxningsträning, men tog en promenad med mig istället. Ett så bra sätt att få tid för oss att prata, utan distraktioner. Som att stegen får saker att lossna.. värdefullt.

» Villaliv? Efter yoga, promenad och fix åkte Junior, Jonna och jag till Sollentuna för att ”vakta” kusiner + katter när syster Mia och Thomas drog på 80-talsfest. Alltid lika kul att ses, låta kusinerna leka och härligt att hänga vid det vackra huset. Hampus stannade däremot hemma för fotboll och som kattvakt åt vår egna Lo och Bobbo, medan Hugo körde eget race på Lidingö. Lite miljöombyte för oss och space åt dom stora gör alla gott. Och fint att vakna upp för en morsdagsjogg nere vid Edsviken nu, älskar den svängen vid vattnet.

» Övrigt? Vet inte, men ser fram emot att träffa Ewelina till veckan. Annars inget spännande att berätta vad jag kan komma på men..

..hur mår du? Och hur var din vecka? Skriv gärna och ventilera om du vill, kram! /A

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.