3 dunderövningar med vikter i din famn

När det känns som att hela världen vilar på dina axlar..

..passa på att köra 3 dunderövningar! Jo, viss ironi i uttrycket och inte alls som jag känner just nu, men somliga stunder. Du vet hur det kan det vara lite för många ”tunga bollar” att hålla i luften samtidigt ibland, men träning lättare märkligt nog. Så.

Här ger jag dig några förslag på övningar som belastar framsidan extra mycket, axlar, framsida lår och coremuskler som håller dig upprätt.

3 dunderövningar med vikter i din famn

1. Front squat
2. Thrusters
3. Walk with dead ball

Förslagsvis 4 x 2-6 repetitioner av övning 1 och 2 (yes, våga gärna utmana med TUNGA vikter) och 20 steg av övning 3 (min boll vägde 40 kg, så även den – tung).

Får du inte upp klippet i bloggen hittar du det här på Instagram.

..så blir allt annat lättare. Jooo, funktionell styrketräning för både kropp (tänk dig ”bära barn, upp med lådan på vinden, sätta dig på toa efter detta pass”..) och hjärnan. Märkligt hur tunga vikter kan lätta, lugna och reda ut sinnet, håller du med?

Här från veckans tunga, men roliga (även om det inte syns på min min, haha) pass med coach Kevin & friends F4Life Crossfit i måndags, med flera övningar jag aldrig brukar köra själv. På måndag ser jag fram mot något liknande IGEN.. men först helg.

Hoppas din blir riktigt fin, kram! ❤︎/A

Fler rekommenderade dunderövningar:

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.