Bra träningsflow och randoms sen sist

Jag hamnar här ibland.

I en bubbla av jobb, barn, träning.. rutiner och viss break från rutan, men i verkligheten om du förstår. Offline. Eller ”i verkligheten” vet jag inte, är väldigt mycket uppe i skallen emellanåt, men blir iallafall mindre uppdateringar från vardagslivet här i bloggen. Tills nu.

Sitter i skrivande stund på tåget mot Östersund där mina föräldrar väntade med vidare transport till Jorm och tänker på hur mycket som kan hända inom en mils radie. Jag har inte rört mig utanför tullarna sen sportlovet i Sollentuna, men i fantasin kan du ta dig hur långt som helst. Här håller vi oss ändå på jorden, med lite sen sist till dig som vill hänga med.

Bra träningsflow och randoms sen sist

Träningen har gått jäkligt BRA senaste veckorna. Det är iallafall vad jag minns just nu, haha, glömmer snabbt segare dagar. Jag har ökat vikterna vid mina egna styrkepass som du skymtar på ett par bilder, men även i crossfitboxen där jag nästan bänkade hela ”mig själv” (samma vikt alltså). I sällskap av mäktiga brudar som Sabina och Mikaela i mitten – inga konstigheter!

Fasen vad mycket inspiration och energi jag får av alla i boxen, men behöver mina egna pass lika mycket. Bygga tålighet, fokusera på egna små mål och kroppsdelar som behöver extra omtanke. Känner mig stark nu och ja, även betydligt rörligare och snabbare än för några år sen. Och det skriver jag mest för dig som också kämpar på.. det är aldrig för sent att förbättra sin funktion och vi blir inte äldre än vi gör oss:)

Jobb och mående. Har varit enormt kreativ på sistone också – på gott och ont. Har svårt att låta bli att förverkliga allt uppe i skallen. Visst genererar det massa content till SportHälsa och egna kanaler, men stökigt att vara uppe i alla idéer när jag har massor av andra to does på jordelivet. ”Hittepåstress” som ingen annan ser och ofta saker som inte är livsnödvändiga.

Antar att röran jag har i skallen stundtals har med det jag skrev för några veckor sen. Dels den ostoppbara konstnärssjälen som ”måste” förverkliga sina projekt, dels min rastlösa sida med flera drag som liknar ADHD. Eller är ADHD? Jag vet som sagt inte, men håller kvar i mina måbravanor, försöker lugna mig och göra en sak klar i taget. Det hjälper både rent praktiskt och stillar tankarna.

Nu har jag iallafall försökt jobba in artiklar, poddavsnitt, tidsinställa inlägg och marknadsföra min online coach bootcamp KRAFT med nystart 1 april innan påskhelgen Missa inte om du vill ha hjälp med din träning under våren, vore så kul!

Familjen. Alltid nr 1, men ändå lyckas jag inte alltid stänga av allt på punkten ovan. Jobbet. Å andra sidan.. pengarna ska in och som solomorsa hänger allt på mig. Efter jul har min avgift för bostadslånet nästan fördubblats, så jag försöker spara, sälja prylar på Marketplace, göra samarbeten på Instagram och dra in bonusjobb. Allt för att kunna fortsätta ge barnen det dom behöver + skämma bort med något extra ibland.

Nu ska jag ändå försöka koppla bort tankar och tid från så mycket jobb jag kan ett par dagar, för att vara mer närvarande med mina bästa. Lite fix med podd behövs och min inneboende konstnär hänger med med sin kamera, men räkna med färre inlägg här i bloggen. Älskar verkligen alla samtal vid måltider, utflykter.. ja, bara att vara tillsammans, eftersom det blir så långt mellan gångerna. Vill ta vara på det.

Igår kom jag och katterna fram till Jorm efter en heldag i taxi, tåg och mina föräldrars bil från Östersund. Lååång resta, ännu mer värd. Nu saknas bara dom 4 människobarnen som kommer med x-mannen under kvällen, plus min bror och syster med man och barn. Har sett fram emot vår helg ihop enormt och lovar att dela med mig mer av den framöver.

Övrigt? Firat våffeldagen några dagar, klackat ut på stan en sväng och gjort min 4e och sista behandling med PRP hos Viktorya. Fint för fåfängan att se alla nya babyhår och slippa håravfall. Och min kod för 30% rabatt på samma eller någon annan behandling gäller fortfarande, ange ”ANNA30” om du bokar hos henne här.

Hur mår du? Hänt något sen sist du vill lätta hjärtat om? Skriv gärna och tjatar vidare, men hoppas du får en riktigt glad påsk! ♥/A

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.