Vinn nyuppdaterade hörlurar som tål svett – Jabra Elite 8 Active

* Vinst: Reklam för Jabra *

Deeetails darling..

..gör STOR skillnad. Som små hörlurar som tål svett och ger skön rörelsefrihet till musik! Senaste sportlurarna Jabra Elite 8 Active med förbättrad ANC och HearThrough för blåsiga miljöer, bluetooth så att du både får magiska låtar, slipper höra ditt eget snorande, stönande, tjat..  eller en trasslig sladd – bland det bästa som hänt musikvärlden tycker jag, tillsammans med Spotify.

Jag lyssnar typ JÄMT på musik när jag gymmar, springer, promenerar, städar, fixar mat…  ja så fort jag är i rörelse utan sällskap. Så är det något jag gärna tävlar ut är det 2 par av dessa Jabra Elite 8 Active igen, tåliga hörlurar som både pallar blåst, damm, vatten och svett.

”Världens tuffaste sportlurar*”

*jabra.com/claims

Jabra Elite 8 Active – hörlurar som tål svett och blåst

Jabra Elite 8 Active levererar en orubblig passform, ofattbart ljud och oslagbar prestanda. De är testade enligt militära standarder, vilket gör dem helt dammskyddade samt svett- och vattentäta, och är utformade för att tåla nedsänkning i vatten upp till 1,5 meters djup.

Nu får även världens tuffaste öronsnäckor förbättrad ANC och HearThrough-upplevelse i blåsiga förhållanden, genom en mjukvaruuppdatering som använder dubbelmikrofonteknik för att upptäcka vindbrus bättre. I den nya programvaruversionen används båda de externa mikrofonerna för att säkerställa mer exakt detektering av vindstyrka och smidigare övergångar till vindläge. Den förbättrade musikupplevelsen och medvetenheten ska ge en bättre upplevelse när du springer eller tränar utomhus.   

Värde ca 2499 kr.

hörlurar som tål svett

Bli en av 2 vinnare av ett par Jabra Elite 8 Active

Så här tävlar du:

  1. Om inte redan – följ Jabra och mig på Instagram.
  2. Gilla det här inlägget på min Instagram med dessa bilder och i en kommentar: 1. skriv när du skulle älska att ha ett par trådlösa hörlurar, 2. skriv din favoritlåt just nu och 3. tagga någon du vill träna till den med.
  3. Till och med söndag 28 april kan du tävla, sen utser jag två vinnare som kontaktas på Instagram.

Lycka till om du är med, kram! /A

P.S. Inget betalt samarbete, men vinst sponsrad av Jabra. D.S.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.