Veckans wod: 8 minuters explosiv träning med hantel

träning med hantel

Du som: ”ett kort, okomplicerat pass med den HÄR tack!”

För dig vill jag visa 8 minuters explosiv träning med hantel. Ibland vill man ju bara vila hjärnan och rasta sin kropp, men absolut ett effektivt upplägg även för dig som vill öka din fart, uthållighetsstyrka och förmåga att nyttja hela kroppens kapacitet. Ja, även pannbenet får sin träning, men om du tänker ”äsch, bara 8 minuter” och tar en rep i taget blir det inte så mentalt tungt.

Hur? Sätt en timer på 8 minuter, grabba en hantel och kör!

Får du inte upp filmen i bloggen hittar du den här på Instagram.

Veckans wod: 8 minuters explosiv träning med hantel

  • 10 burpees over dumbbell
  • 5 dumbbell snatch / arm

..x så många varv du hinner med juste teknik. Gillar du att tävla? Räkna antal varv (att övervinna nästa gång du kör passet?), men oavsett: tänk ”en rep i taget”, klapp på axeln ❤︎ och kör i DIN takt. Filmen är både ner- och uppsnabbad.

Polare och min final på gårdagens pass med coach KevinF4Life i torsdags, med pepp att ”testa en tyngre vikt än du brukar..” – därav extra frust, liksom nöjdhet. Även om träningen i boxen är min kulträning blir jag såklart glad när kroppen ger svar i form av nya styrkor. Och igår satt det fint med vila, men kanske något för din helgfys eller nästa vecka?

Kram och kör så det ryker! /A

Gillar du explosiv träning med hantel rekommenderar jag även:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.