Wok it!

Till middag förra veckan och av rester från frysen till lunch idag – kycklingwok med bönpasta och bladspenat. Det är kanske fler än jag som är fattiga på middagsidéer och ingredienser i kylen så här i slutet av veckan? Då är wok en snabb och enkel lösning. Där funkar allt möjligt du har hemma, som rester av tidigare måltider ihop med grönsaker och smakrika kryddor.

kycklwok_nara15

I min wok har jag kyckling, paprika, rödlök, vitlök och broccoli fräst i kokosolja och kryddor. På det en burk kokosmjölk och ett par tsk sojasås som fått puttra under tiden pastan kokar. Sist ut topping av en mix nötter och kokosflingor. Bon aptit!

6 Kommentarer
  1. Wook woop woop Wook! Ja, det är det som ska in i nästa veckas matsedel. Tack för inspiration! Om du vill få smaken ännu bättre (enligt mig), testa med oyestersauce också!

  2. Ser ut att bli mumsiga matlådor, ibland är faktiskt matlåda riktigt gott! 🙂 Med kyckling kan det inte bli annat än gott!

      1. Ni får byta matlådor någon dag, men det förutsätter ju att ingen har någon allergi/överkänslighet eller liknande! Och att man inte gör något som någon verkligen inte gillar! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.