Fisk är godis! Speciellt i form av pudding. Av en överbliven röding från frysen + lite lax, ägg, vispgrädde och broccoli trollade jag ihop en smarrig variant till middag igår. Som vanligt följde jag inget recept men ungefär så här.
Ingredienser:
- ca 500 g fisk (jag hade ca 800 g tillredd röding och 200 g lax (rå)
- 6 ägg
- 2 dl grädde
- broccoli
- dill, salt & peppar
Gör så här:
- Smörj en ugnssäker form och sätt ugnen på 225-250°.
- Lägg i tunna skivor av den eventuella råa fisken och sen på den tillredda fisken och broccoli runt.
- Blanda ihop ägg, grädde och kryddor och häll över fisken.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 20-30 minuter. Kika så att den ev. råa fisken är klar.
Mumsade framför TVn utan små armar och munnar som vill ”shaka”. På gott och ont ♥
Prova mandelsmöret på smörgås med lite honung på! Supergott! Kram
Tack för matinspiration. Den där vill jag prova redan imorgon!
Trevlig helg! Kram
Hoppas det smakade 🙂
Kram & ha en skön söndag!