Ortorexiföreläsning & frågestund

event_jul

Vad är ortorexi och vem drabbas? När blir träning och nyttig mat destruktiv istället för hälsosam, och hur kommer det sig något som borde vara självklart och njutningsfullt leder till ångest? Välkommen till en kväll på Elite Rehab Studio där jag först pratar om min egen resa från tränings- och matmissbruk, om vad ortorexi innebär, hur någon som drabbas kan bli hjälpt, samt hur du kan jobba för mer balans i livet.

Sen är ordet fritt och min gäst Terese Alvén, författare av Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild, berättar om sin bok och resa. Du får chans att ställa frågor till oss båda, och vi luftar de vanliga men ofta dolda och skamfyllda problemen med ätstörningar av olika slag. Det krävs ingen diagnos – var och varannan människa har ett mer eller mindre laddat förhållande till mat på olika sätt. Genom att prata mer öppet kan vi öka förståelsen och lättare hjälpa varandra.

Priset är 100 kr (betalas på plats) och du anmäler dig genom att maila mig på [email protected].

Varmt välkommen!

2 kommentarer
  1. Jag har delat detta på Facebook i hopp om att några vänner ska gå. Jag tyckte ”balanskvällen” var fantastisk, och kaaanske dyker jag upp med nån vän som moraliskt stöd denna gång också! 😉

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras