Frisk & Stark Familj på Kaya Side Family Resort – sammanfattning

minifys_turkiet_stege

Tiden går tyvärr fort när man har roligt och det är redan dags att summera Frisk & Stark Familj på Kaya Side i Turkiet.

En hel vecka har rusat förbi i samma fart som barnens fotbollsben, våra grupper med löpintervaller och allt annat kul. Det har varit en drömvecka. Som jag skrev på Instagram, ”när något verkar lite för bra för att vara sant är det ofta det”. För oss att få jobba med det bästa som finns – att ge barn som vuxna, glädje och hälsa samtidigt som vi själva kunnat fylla på med tid tillsammans med våra familjer, njuta av sol, bad, träning och uppdukad buffé 3 gånger om dagen. Ingen stress eller hushållssysslor – bara glass och njutning även under arbetstid.

Jo, det ÄR för bra för att vara min vardag jämt, men det gör ju bara en vecka som denna ännu bättre. Jag är så glad att Frisk & Stark Familj gett mig det här jobbuppdraget tillsammans med Milla, Jonas och barnen. Vi är nöjda efter veckan på Kaya Sida Family Resort och hoppas även semesterfirarna som varit med på våra pass är det också. Här en sammanfattning i bilder från ännu ett lyckat familjeträningsevent som bestått av…

millaakerlund_annalissjanis_springer

Löpintervaller. Utmed den lilla sjön intill hotellet där även jag och Milla sprungit två mornar.

getouttoworkoutfamily_turkiet

Get OUT to workOUT family. Totalt 3 pass för stora och små vid lekplatsen.

minifys_turkiet

♥ MiniFys. Olika hopp, spring i stegar, gummibandsövningar och andra kreativa övningar.

bollspel_kayaside

♥ Bollspel. Barfota dessutom för extra somrig känsla.

gummiband_big6big6_turkiet

♥ Big6. Träning med övningar för kroppens grundrörelser – gång, höftfällning, press, rotation, böj och drag. Funktionell och enkel träning för att bli stark i vardagen.

barnyoga_kayasidebarnyoga_turkiet

♥ Yoga. En morgon hoppade jag in och ledde de vuxna då en av Apollos ordinarie instruktörer var sjuk, och en morgon ledda Milla barnen samtidigt som vuxenpasset.

chokladbollar_turkiet chokladbollsbak_turkiet chokladbollar

♥ Bakning av hälsosamma chokladbollar. En alltid lika uppskattad del av våra event som för en dag konkurrerade ut glassbaren. Det sa bara swosch så var alla bollar uppätna vilket jag ser som ett gott betyg.

Hälsosamma chokladbollar*:

  • ca 12 st färska dadlar
  • 2 dl blandade nötter
  • 2 msk kokosfett
  • 2 msk raw kakao
  • 2 msk starkt kaffe (kan uteslutas)
  • ev vatten till en lagom konsistens
  • kokosflingor att rulla dem i

Gör så här: Mixa nötterna och tillsätt sedan dadlar, kokosfett, kakao och kaffe. Mixa tills allt blandats till en smet. Forma till bollar och rulla i kokos. Funkar att äta på en gång, men blir ännu godare efter en stund i kylen. Där håller de upp till en vecka och du kan även frysa ner dem och ta fram efter behov.

*Dosering efter antal bollar. Det behöver inte vara exakta mått.

milla_anna_getoutfamily

Bilderna säger det mesta, men jag vill lägga till hur oerhört glada och tacksamma jag och Milla är att få resa ut i världen och sprida vårt Frisk & Stark Familj-koncept. Att Apollo också ser behovet av att få in mer gemensam rörelse och hälsa för hela familjen under sin solsemester. Att vi får hoppa in och hjälpa till att ge resenärerna det lilla extra i form av glädje och njutning, utöver allt härligt badande, lek, shopping och god mat som finns kring hotellen.

TACK alla fantastiska deltagare och Apollo Sverige för en strålande vecka!

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras