Fixa stilen med sportigt sommarmode

Godmorgon! Hur är läget denna sommaronsdag? Har du semester eller är du också inne på slutspurten? Om du är ledig i sommar, eller jobbar du? Jag kör sista ”riktiga” arbetsdagen med möte och uppdrag att avsluta, men bloggen kommer hänga med dig både till Åland och Jämtland. Precis som vilken familjemedlem som helst, min dagbok, kontakt till dig och även min plattform för jobb.

Träningen följer också med vart jag än åker, liksom en hel del träningskläder. Det är så skönt att gå runt i både när jag tränar och inte, bekvämt och praktiskt svalkande material heta sommardagar. Dessutom finns det en hel del roligt sportmode just nu. Jag har inga planer på att shoppa så mycket i sommar, men du kanske är ute efter något nytt? Här lite kul inspiration från Intersport, Drop of Mindfulness, Reebok och Casall.

Sportigt sommarmode

Översta bilden:

» Sport-bh och shorts – Reebok Performance

sommaroutfits2016

Ovan:

» Capritights – Intersport

» Sport-bh – Reebok Performance

» Linne – Casall

» Hotpants – Drop of Mindfulness

» Kettlebell – Intersport

» Skor – Reebok Classic

» Sport-bh – Drop of Mindfulness

» Linne – Casall

Min egen bästa sommarstil för 2016 visar jag upp här. Lösa, ledig, svala och snygga shorts som passar både till löpning, styrketräning och i hängmattan. 

3 kommentarer
  1. Sugen på de där capritightsen ”after pregnancy”. Dumt att shoppa nu när en är som allra störst. Fast om en vecka eller två ska jag unna mig mycket sommarfräscht 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras