Juldagstävling om gravidträningskläder

gravidträningskläderDet är ingen slump att många barn föds på hösten. Jag är själv septemberbarn och kom alltså till världen nio månader efter julafton. Myset i mörkret leder till både det ena och andra – kanske även det tredje? En bebis blir till. Eller fler.

En bebis som får din mage att växa och förtjänar snygga, funktionella träningskläder. Som jag skrivit om många gånger är det kanon både för dig som är gravid och barnet i magen om du fortsätter träna, så länge allt känns bra och ser bra ut vid kontrollerna. Inget nytt, men däremot har förutsättningarna blivit bättre. Det finns till exempel många bra böcker om hur du kan träna och nu även justa gravidträningskläder.

Active By Sweden är ett nytt märke som erbjuda funktionella, designade träningskläder för gravida och ammande kvinnor. Toppar och tights som du nu kan vinna!

”Active9 träningskläder är framtagna för att förbättra blivande och nyblivna mammors möjligheter till träning. Vi vill hylla, hjälpa och pusha blivande och nyblivna mammor att förbli sitt bästa jag. Därför är Active9s träningskläder anpassade efter de förändringar kroppen genomgår under och efter en graviditet – för att du både ska kunna se ut och känna dig som dig själv när du tränar!”

active_vinst

I bloggens sista tävling 2016 kan du vinna:

» 1 förstapristagare: vinner en valfri topp i snabbtorkande funktionsmaterial och plats för växande mage + träningstights med resår runt midjan för ge stöd och support åt mage och nedre ländrygg från Active by Sweden.

» 5 andrapristagare: vinner varsin NIVEA In-shower Body Lotion som ger en silkeslen, mjuk känsla i huden redan när du kliver ut ur duschen.

Tävla om gravidträningskläder och In-shower Body Lotion:

 1. Svara i bloggens kommentarsfält på frågan: “Hur många kejsarsnitt har Anna gjort med bebis/bebisar som resultatd.v.s. ej diastasoperation? (Ledtråd! Använd bloggens sökfunktion).
 2. Motivera varför du skulle vilja ha dessa kläder.
 3. Ange även din klädstorlek om och färg på linnet du vinner.
 4. Senast t.o.m. onsdag 28 december kan du tävla.
 5. Vinnarna kontaktas via mail. Lycka till!

Vid förra veckans tävling var det många som var med. Tack snälla! Jag skulle vilja ge er ALLA varsin vinst, men var tvungen utse sex av er.

Vinnare av Röhnisch Hedda Warm Tights och Hedda Warm Jacket:

 • Cindy Nisson

Vinnare av NIVEA Express Hydration Body Lotion:

 • Marianne Carlsson
 • Annica Gustafson
 • Anna Örmin
 • Catharina Merlander
 • Maria Nelander

Stort grattis alla vinnare, lycka till om du tävlar den här veckan och till alla som läser – god fortsättning!

** Inget betalt inlägg men sponsrade vinster av Active by Sweden och Nivea Sverige. **

17 kommentarer
 1. 1. Svar på frågan om antalet kejsarsnitt: 2 st.
  2. Motivation: Jag är gravid igen men då det är länge sedan sist och väldigt oplanerat känner jag mig lite ställd. Tränar mycket och har till min förvåning insett att mina linnen är för korta och brallorna, ja de är med resår men vad hjälper det mot gravidput som inte gillar något åtsittande alls..? Önskar mig gärna funktionella träningskläder som ger mig utrymme att röra mig som jag vill i!
  Storlek och färg: S/36- svart.

 2. Du har gjort två kejsarsnitt.
  Motivering: Jag har haft en tuff graviditet med kräkningar flera gånger om dagen. Nu börjar det äntligen bli bättre och jag ser fram emot gravidyogan. Skulle så gärna vilja ha ett nytt träningslinne som lite pepp! Skulle bli så glad och tacksam!
  Jag har läst din blogg näst intill du startade den. Får massa träningspepp och energi av den!
  Jag har storlek medium/38-40. Skulle gärna vilja ha det rosa linnet om jag fick önska.

 3. Hej Anna!
  Du har gjort två kejsarsnitt, det första var med trillingar och ditt andra kejsarsnitt (tredje graviditeten) var med tvillingar.
  Min motivering till att vinna: jag är just nu gravid i v35 och har hittills kunnat träna 4 styrkepass/v och tackar min kropp över att den har samarbetat så pass bra som den har gjort under hela resans gång 🙂 Dock börjar mina träningskläder bli alldeles för trånga över magen vilket gör att jag har fått ett extra moment i min träning – nämligen ”slita och dra” i byxor som glider ned och göra likadant i linnen som korvar upp sig. Så lite nya schyssta träningskläder anpassade för kalaskulan hade varit väldigt välkommet så här i slutet av denna graviditet 🙂 Jag satsar på att kunna träna/använda kroppen fysiskt ända fram till förlossningen, om Gud vill och byxorna håller 😉 Jag har storlek Medium.

 4. Hej och God jul!
  Kejsarsnitten är 2st.
  Jag skulle vilja vinna detta då denna andra graviditet gett mig rejält med foglossning och halvtidssjukskrivning. Tränat hela vägen igenom men känner nu med denna dagliga smärta att jag behöver peppen för att fortsätta köra på precis som vanligt. Känna mig stark och snygg på samma gång de sista 16 veckorna.
  Skulle jag ha turen att vinna detta vackra så skulle jag önska det gråa linnet.
  Har storlek 38 😊

 5. Du har gjort två kejsarsnitt.
  Jag skulle vilja vinna då jag nu är gravid för andra gången och tränade alldeles för lite förr graviditeten. Den här gången vill jag hålla igång bättre men startade inte så bra den här gången heller grund av trötthet och illamående. Ny träningskläder som passar gravid kroppen skulle få mig att känna mig bekvämare på gymmet.
  Storlek M och rosa skulle jag vilja ha.

 6. 1) Svar: du har gjort 2 kejsarsnitt
  2) Motivering: har precis plussat och börjat vänja mig vid tanken på att vår familj ska bli tre 🙂 är en löpare ut i fingerspetsarna men löpning känns obehagligt nu, så jag försöker ställa in mig på många månaders alternativ träning och ett par snygga gravidträningskläder skulle definitivt peppa mig framåt till en stark graviditet!
  3) Storlek: 36/s i färgen midnattsblå (tyckte jag den hette – det mörka blå linnet med mönster 🙂 )

 7. Nu försvann min första kommentar, hoppas denna kommer fram!
  1) 2 kejsarsnitt
  2) har precis plussat för första gången. Är en löpare ut i fingerspetsarna men löpning känns inte behagligt så jag försöker förbereda mig på en massa månader med alternativ träning. Ett snyggt träningsset skulle definitivt hjälpa till och peppa mig till en stark graviditet! 🙂
  3) strl 36/s i den märka blå färgen (tror denhette midnattsblå?)

 8. Hej!
  Du har gjort två stycken kejsarsnitt.
  Vi har under en längre tid försökt bli gravida. Vi har inga barn sedan tidigare, men en stor längtan efter att få bli föräldrar. För drygt en vecka sedan började jag må illa och känna mig ovanligt trött. Vi bestämde oss för att om jag fortfarande inte fått min mens på julaftonsmorgon så skulle vi göra ett graviditetstest då. Vi gjorde testet tidigt på morgonen på julafton och till vår stora lycka var det positivt! Vi ser nu fram mot nästa år och hoppas att allting kommer att gå bra, för i så fall blir vi föräldrar i augusti! Fram tills dess hoppas jag kunna träna för att jag och bebisen ska må bra, gärna i ett par snygga träningskläder från Active by Sweden.
  Jag har storlek 38/M och skulle önska det mörkblå linnet om jag vann.
  Tack för en inspirerande och härlig blogg!

 9. 1: Du har gjort 2 kejsarsnitt
  2: Motivering: Jag har haft en väldigt tuff graviditet tills nu (är i vecka 24). Mått illa och legat på toagolvet för det mesta. Mitt stora intresse är att träna och gjorde det dagligen innan jag plussade. Nu när jag äntligen kan vara på benen och börja röra på mig igen så saknar jag ett par bekväma och snygga träningskläder. Magen har växt så pass mycket så att inget gammalt passar längre. Så detta skulle passa perfekt! Jag och lilla N som är i magen skulle bli super glada 🙂
  Storlek 36 (s) och gärna det blåa linnet.

 10. Du har gjort två kejsarsnitt. Jag önskar mig de fina linnet då jag under min graviditet med min lilla bebis lyckades träna fram till tre dagar innan förlossning. Känner mig fortfarande stark och hel och önskar jag får göra det med hennes kommande syskon då träningskläderna jag använde förra graviditeten tyvärr får kasseras! min storlek är m/ 38-40.
  Hälsningar

 11. Hej Anna,
  Jag tror det var 2 st!
  Jag har precis varit gravid – eller prinsen är nu 7 månader – så jag vill inte tävla om kläderna =) Men gärna en duschtvål från Nivea då jag tränar mkt – och vill vara fräsch efter dusch!
  kramar och god fortsättning!

 12. Hej:)
  2 st kejsarsnitt har det blivit för din del.
  Jag skulle gärna vinna träningskläderna åt min syster som väntar sitt första barn till juli. Hon har en tuff start med kraftigt illamående och klarar för tillfället knappt av att gå en promenad. Så skulle vara kul att överraska henne och tokhöja hennes motivation när illamåendet släpper:) Strl M och ett rosa linne passar henne.
  Kram

 13. 1. 2 st
  2. Jag skulle önska vinna kläderna, så jag kunde pigga upp min gravida vän. Hon klagada precis före jul hur svårt det är att hitta idrottskläder som går över magen, särskillt om man ändå vill se representabel ut 😉
  3. Vännen är i storlek S och tror färgen midnattsblå skulle vara super!

 14. Hej Anna
  1: Du har genomgått 2 kejsarsnitt
  2: Jag hoppas få vinna dessa fina träningskläder för att ge bort till min älskade dotter som väntar sitt första barn. (och mitt första barnbarn💖) Skulle vara kul att muntra upp henne lite då graviditeten hitintills har varit lite jobbig med illamående, och har haft svårt att träna. Nu mår hon bättre och har börjat att träna igen tycker nu att det är svårt att hitta bra kläder att träna i.
  3: Hon har storlek S och färgen blå skulle passa henne😀

 15. 1. 2 st kejsarsnitt
  2. Träning är bland det bästa jag vet, just nu är min mage ganska tjock och fet. Det ligger ett litet barn däri och träningen känns inte så lätt att hålla i. Önskar även denna gång att jag kan träna hela graviditeten lång. Önskar verkligen detta klädset vinna, så att jag min träningsmotivation åter kan finna!
  3. Önskar det mörkblåa linnet om jag vinner. Storlek M

 16. 1. 2 st kejsarsnitt
  2. Skulle väldigt gärna vinna detta när jag nu ligger fruktansvärt förkyld och gravid i 9 veckan med tillhörande illamående. Ingen medicin vill (kan) jag ta och det enda som får mig att uthärda dagarna förutom tanken på en bebis är just hoppet om att få träna så snart jag mår bättre. Och vad skulle då passa bättre än dessa fina tights och linne 🙂
  3. Storlek M o färg Peach Ljus
  God fortsättning och tack för en fin och inspirerande blogg.

 17. Hej Anna,
  2x kejsarsnitt, med trillingar och tvillingar.
  Fina träningskläder under graviditeten skulle vara så upskattade. Speciellt efter att jag har mått så dåligt under första delen av graviditeten och ser nu fram emot att kunna träna 🙂
  Storlek S och rosa.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras