FILM: 5 magövningar utan redskap

Hej bästa du!

Från en plåtning med SportHälsa. Ja, du ser – jag har fortfarande liiite svårt att släppa jobbet. Känner mig lyckligt lottad över det roliga jag faktiskt får göra på arbetstid, som det du ser exempel på här. Trots att jag bara varit ifrån jobbet ett par dagar blir jag glad av att tänka på somliga uppgifter och personer, men vad som inte syns på bild är en hjärna i högvarv. Det blir fint med en tid att tänka på bara en sak i taget. Och perfekt att dra nytta av den content jag skapat åt SportHälsa till dig här i bloggen.

För ett par veckor sen fotade och filmade jag och Alice massa övningar vid Gärdets utegym. Vi har ett långvarigt samarbete med Saucony, där jag och några andra kollegor tränar i deras kläder och skor. Jag gillar ju Saucony, sprang t.ex. mitt Marathon i deras skor, så det är ärligt och roligt.

Här några magövningar Alice klippt ihop som jag tänker kan vara bra inför din sommarträning? Helt utan redskap, så du kan alltså köra dem precis var som helst.

5 magövningar utan redskap

  1. Sidoplanka med armrotation
  2. Planka med armbågsgång
  3. Magsaxen
  4. Bencykling
  5. Planka med diagonalt benindrag

Upplägg: Gör gärna dina magövningar i 45 sekunder och vila i 15 sekunder mellan övningarna. Kör som en cirkel med 1 minuts vila mellan varje varv. Upplepa  2-3 varv.

Kram och lycka till om du testar! /A

2 kommentarer
  1. Verkligen bra tips! Undra om det går att köpa någon som kan göra dem åt mig. -Nej, jag bara skojade. Måste nu göra det själv om det ska få någon effekt.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras