3e adventstävling – om skön, snygg träningsoutfit

Godmorgon till 3e advent bästa du!

Som vanligt med en ny tävling och presentation av vinnaren i förra veckans. Alltid så svårt att utse, jag skulle villa ge er alla en varsin vinst, men med motiveringen nedan är det Hanna Henriksson som får hem ett par Abilica GymnasticRings.

”Övningen heter toes to rings och anledningen till att jag skulle vilja vinna ringarna är att sedan jag gick upp till heltid på jobbet så har jag haft svårt att hitta tiden till att ta mig iväg till gymmet. För att kompensera den uteblivna gymträningen så håller jag successivt på att bygga upp ett hemmagym eftersom träning är en viktig del av mitt liv och jag vet att jag mår så mycket bättre av rörelse. Ringarna skulle bli ett bra komplement till mina hantlar, kettlebells och gummiband. Min dotter som är väldig aktiv och intresserad av min träning skulle bli så exalterad över ringarna. Hoppas på vinst 💪🏻💪🏻💪🏻/Hanna”

Stort grattis Hanna! Och till dig som inte vann – här kommer en ny chans..

I veckans adventstävling är det denna sköna och snygga träningsoutfit från Röhnisch du kan vinna. Eller inte exakt denna, men en lika dan i din storlek. Jag invigde min vid ett yogapass på SATS igår och älskar den här typen av material på tights.

Faded Seamless Tights är sömlösa och följsamma tights designade för att ”inte kännas”. Tyget formar sig efter benen istället för att trycka inhop, andas och transporterar bort svett så att du håller dig sval och bekväm. Midjan är hög och visst är färgen fin? Som när solen går ner en mörk decemberkväll.

Till dem ett Knot Singlet-linne i glansigt och svetttransporterande material. Lös och skön passform och smickrande knut fram. Tydligare bild av de båda plaggen ser du nedan.

3e adventstävling – om skön, snygg träningsoutfit från Röhnisch

Tävla så här:

 1. Svara i bloggens kommentarsfält på frågan: ”Vilket år arrangerade jag och Milla eventet Get Out to Workout med Röhnisch som huvudsponsor?” (Ledtråd: använd bloggens sökfunktion i menyn)
 2. Motivera varför du skulle vilja vinna denna träningsoutfit?
 3. Senast t.o.m. onsdag 19 december kan du tävla.
 4. Vinnarna kontaktas via mail och presenteras i samband med nästa adventstävling.

Önskar dig en mysig 3a advent och lycka till om du tävlar!
 

** Inget betalt tävlingssamarbete, men vinst sponsrad av Röhnisch. **

35 kommentarer
 1. Hejsan
  3 september 2014 tror jag är rätt.
  Och motiveringen är att jag som många andra, försöker hitta en balans i livet med mera träning och mindre jobb. Och då kan snygga träningskläder verkligen hjälpa till med motivationen eftersom mina nuvarande har många år på nacken och verkligen behöver bytas ut. 😊

 2. Svar: år 2015
  Som trebarnsmamma behöver jag komma i form och hålla mig stark för att hålla samma tempo som mina små barn, i många år framöver. Dessutom ska jag och min fästman gifta oss i augusti nästa år och jag vill gärna komma i form till dess s att man kan känna sig nöjd.
  Att vinna dessa träningskläder hade verkligen sporrat mig lite extra, d mina träningskläder jag har nu är lite väl små och jag hade blivit så glad att få känna mig lite extra fin när jag tränar år 2019.
  Mvh Jenny

 3. Svar: 2015
  Vill gärna vinna det fina setet för min yogautövning. Har etablerat yogan i livet för att kalibrera, balansera, tömma och fylla batterier, motivera och avreagera – leva livet med andra ord.

 4. År 2015
  Jobbar på att prioritera mej själv för att få tillbaka energi och ork att orka med mina 3 barn i tonåren med allt vad det innebär.
  Ett sånt här fint set skulle definitivt göra att det blir roligare och skönare att ta sej till gymmet.

 5. År 2014 tucker jag det ser ut som.
  Skulle gärna vilja vinna denna supersnygga outfit då jag insett att mina träningstights är så använda att de är genomskinliga! Hoppas tomten kommer med dessa!

 6. 2014 hade ni ett finfint event med röhnish som huvudsponsor.
  I Juni cyklade jag mtb i Högbo. Iklädd mina skönaste tights (från röhnish) tog jag ovant mig an diverse svåra och lätta stigar och spår. Vid ett tillfälle missbedömande jag min egen hastighet samt vad som sker när man kör över en stor sten i nedförsbacke och det slutade med en framåtvolt. Tack och lov ingen skråma på mig, bortsett från några gigantiska blåmärken, men mina stackars tights fick sig ett rejält hål. Trots det har dem använts flitigt, även om det kanske inte ser helt snyggt ut 😄. Så en vinst med lite nya hela kläder skulle ju förstås inte sitta fel. 😊

 7. 1. År 2015
  2. Ååå, vad jag önskar mig en alldeles egen stund,
  lever med man, två tonåringar, två katter och en hund.
  Att byta om till vackra, mjuka kläder och få yoga,
  det skulle garanterar nytända min låga.
  För visst älskar jag mitt liv och min familj i kaos,
  men några gånger i veckan behöver jag en paus.

 8. 2015
  Jag älskar mitt hemmagym men oavsett bar jag tränar vill jag känna mig fin och sportig. Inget fel på min traderagarderob men det hade varit kul att få helt nya kläder i julklapp 💙

 9. 2 sept 2014. Outfiten ser grymt skön och snygg ut. Å jag älskar rönisch tights. Använder inga andra, men nu behöver jag fylla på med lite nytt.

 10. 1. År 2014 hade ni event med Röhnish.
  2. Jag tränar väldigt mycket och skulle behöva en uppdatering i min garderob. Det är roligt med nya träningskläder då motivationen stiger vilket jag skulle behöva i detta decembermörker. Färgerna passar mig perfekt, varma och fina.

 11. 2014!
  Jag ”råkade” visst anmäla mig till Göteborgsvarvet. Och eftersom jag endast sprungit 1 mil tre gånger i mitt liv (nu är det bara dubbelt så långt :)) behöver jag verkligen komma igång med min träning. Både styrka och löpning. Jag vill inspirera mig med härliga, sköna träningskläder, och detta linnet har jag haft span på ett tag 😀😀

 12. År 2014 är svaret på frågan.
  Min motivering: mitt knep för att få till träningen när jag är föräldraledig är att ta på träningskläderna när jag vaknat, då kan jag träna så fort tillfället dyker upp. Mina favorit tights har dock 10 år på nacken och börjar bli lite smått genomskinliga 🙈. Har tänkt att jag ska belöna mig själv med nya träningskläder när jag har nått mina delmål i att återfå funktionen i kroppen efter graviditeten, men jag har fortfarande inte unnat mig detta. Skulle bli superglad om jag vann en snygg outfit. Dessutom tycker jag man känner sig lite piggare om man är sportigt klädd när sömnbristen tar ut sin rätt 😀.
  Tack för inspirerande blogg och instagramkonto.
  Hälsningar MalinEstving

 13. 2014 var året! Jag har äntligen hittat balansen i träningen. Från att bara har tränat prestationsinriktat mår jag nu mycket bättre tack vare att jag hittat yogan och därmed balansen. Perfekt med dessa fina kläder på yogan. Kram o tack för inspiration !

 14. En mjukstart på träningen igen 🙂 Det skulle jag behöva sen min muskelbristning i vaden under box passet i tisdags. Så himla tråkigt 🙁
  Året 2014
  Ha en fin söndag

 15. 2014
  Jag brukade träna jättemycket fram till för några år sen då jag fick en skada vid en förlossning. Allt är åtgärdat och jag är rehabad men har gått vilse totalt i träningsdjungeln. Saknar pepp och självförtroende och är enbart mamma. Så för att hitta gnistan och göra nåt för bara mig -för allra första gången-har jag bokat en yoga- och hälsoresa till Bali ensam i februari. Hjälp! Jag är livrädd men vet att jag måste göra det för min skull. Kollade lite i träningsgarderoben och insåg att allt jag har är till min gamla kropp och från en annan tidsepok, så dessa kläder vore en skänk från ovan inför min nystartsresa ⭐️

 16. Året var 2014
  Har precis upptäckt Yogan som jag tidigare ratat pga av att jag inte sett det som träning då jag alltid ska maxa i kondition eller styrka. Men så får jag 2h att döda när sonen är på teater och glider in på ett Yoga pass hade egentligen redan tränat där av yoga valet.
  Wow så härligt att känna kroppen och knoppen och släppa allt. Detta vill jag och min kropp ha mer av.
  (Tackade instruktöreren efter och hennes kommentar ”tänkte när jag såg dig hon som kör all in hur ska detta gå” )

 17. Svar på frågan: år 2014
  Motivering: 2019 års träningsmål för mig är att få in mer mjuk och tillåtande träning, som exempelvis yoga, och detta träningsset ser ut att vara perfekt till den typen av träning. Dessa träningskläder kommer jag att förknippa med lugnare träning och därför kommer de att sporra mig att ta mig tid för den typen av träning för att både kropp och sinne ska få återhämta sig från min vanliga träningsdos av HIT och tuff intervallträning.

 18. 1. 2015
  2. Jag vill gärna vinna setet från Röhnish av flera olika anledningar. För det första har jag goda erfarenheter av deras plagg sedan tidigare. För det andra, den här hösten alltså! Den tog kål på mig! Nu vill jag träna ”skönt”, inleda årets första månader med att kombinera träning med lååång återhämtning. Det där setet verkar som gjort för ”skönträning”.

 19. År 2014
  Ska följa med en vän på mitt livs första Yogapass under julhelgen. Vore härligt med sköna kläder så jag i alla fall kan känna mig bekväm i dem, för jag kommer verkligen att vara utanför min comfort zone under passet

 20. 2014 Anordnades eventet! Jag gjorde en stelop av ryggen 10/12 och har nu kommit igång med rehabträningen. Skulle av den anledningen gärna vilja ha ett nytt träningsset som inte ”tar” och skaver, självklart blir man lite extra pepp också av nya snygga träningskläder 😉

 21. De var huvudsponsor 2014.
  Jag skulle bli så glad om jag vann de fina träningskläderna. Jag har precis kommit igång med träningen igen efter vårt tredje barn och inga av de gamla träningskläderna sitter bra längre. Med Rönisch outfit skulle jag känna mig fin och bekväm på gymmet.
  Ha en fortsatt skön tredje advent!

 22. 2014
  De senaste åren har jag haft bra flyt i min träning, i stort sätt alla mina träningspass blir av, det är roligt, motivationen är hög, tröskeln låg och jag känner att jag blir både starkare och snabbare. Men efter nyår väntar stora förändringar på det privata planet, mannen har fått nytt jobb på annan ort och jag ska försöka rodda hem och barn med obekväma arbetstider på jobbet. Jag vill självklart stötta min man men är samtidigt lite orolig för att jag nu kommer rasera den träningsrutin jag byggt upp under de senaste åren. En ny, snygg träningsoutfit är alltid motivationshöjande och hade förhoppningsvis hjälpt mig hålla i träningen på ett eller annat sätt framöver

 23. 2015
  Fula trasor i väskan far
  Inget fint på gymmet jag har
  Lönen tar slut
  Innan kläder bytts ut
  Tur träningsglädjen trotsallt finns kvar

 24. 2 september 2014
  Jag har gått och sneglat på det där linnet länge men inte unnat mig det. Nu när julen står för dörren så prioriteras barnen istället så det hade gett min vardag lite guldkant.

 25. År 2014
  Den berömda väggen har nu träffat även mig. Med ett FARS (fysisk aktivitet på recept) i handen gick jag hem å grät floder MEN nu är det dags att komma igång. Det här fina setet skulle nog få mig att känna mig lite bättre till mods när jag nu för en gångs skull ska fokusera bara på mig🌻

 26. 1.2014
  2. Jag önskar mig en fin julklapp! Jag ska börja instruera yogaklasser efter nyår och det hade varit så fint att få starta upp och fira terminen med nya fina kläder.

 27. Året var 2014.
  Jag skulle gärna vilja villa för det vore en fin julklapp till en stressad tvåbarnsmamma som försöker få livet och träning att gå ihop. Man blir själv lätt bortprioriterad så det skulle pigga upp och öka på motivationen 🙂

 28. År 2014.
  Jag tänkte tävla åt min moster – som går igenom sjukdom just nu och skulle behöva muntras upp. Jag har en stor träningsgarderob – så jag behöver lixom inte mera. <3

 29. Året var 2014.
  Äntligen någon som förstått att träningslinnen inte måste ha brottarrygg! Har genom åren letat länder och riken runt efter träningslinnen med hel rygg – och gett upp. Nu återvänder hoppet och därför önskar jag med tummarna hårt hållna att jag har turen att vinna!

 30. jag tror att det var 2014.
  nya träningskläder är alltid en rolig morot och i början på året åker jag på semester och då hade nya fina träningskläder varit pricken över iét 🙂

 31. 2014
  Jag är en skadad löpare som måste börja rehaba och träna styrka på gym. Bland andra människor. Det är långt utanför min comfort zone. Jag behöver pepp och jag behöver se ut som att jag vet vad jag sysslar med 🙂

 32. 1. Det var år 2014
  2. Jag älskar Röhnisch – kvalitet och komfort i skön kombo, kan det bli bättre?! Jo, dessutom är kläderna ursnygga! Som heltidsarbetande småbarnsmamma så letar även jag efter den omtalade balansen i livet, men på sistone tror jag mig ha kommit ganska nära, iallafall vad gäller träningen. Att kombinera yoga med styrketräning och löpning verkar vara ett vinnande koncept för min del. Det är inte alltid roligt att träna, men jag kämpar på. Därför skulle jag vilja ge mig själv en klapp på axeln för att jag gör aktiva åtgärder för att vara mitt bästa jag – för mig själv, som mamma , som fru, som vän, som kollega…

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras