Julklänning genom bloggåren – tbt 2012-2018

Visste du att årets julklapp var återvunna kläder?

Så himla bra tycker jag, för gammalt för en kan upplevas som helt nytt för en annan – utan miljöpåverkan. Och därför kan jag känna mig väldigt trendig, som sen flera år kört på samma traditionskläder. Denna röda julklänning t.ex, en paljettkjol vid nyår, en blommig midsommarklänning och gul höst/påskkjol. Eftersom det är ytterst sällan jag klär upp mig i finplagg som klänning känns det onödigt att köpa på mig massa nytt. Det jag har slits ju inte ut när det bara används någon gång om året och att upprepa är väl själva syftet med traditioner? Visst är det kul med förändringar, men mina traditionskläder kan jag variera med olika halsband, smink eller andra accessoarer istället.
I år matchade även Jonna mig i egen röda klänning som hon ärvt av kusin Olivia. Båda är från HM, men med flera år på nacken så tyvärr hittar du dem inte i butik längre.

Julklänning genom bloggåren – tbt 2012-2018


2018.

2017.

2016.

2015.

2012 – 2014. Då hade jag inte någon röd julklänning än, men de röda byxorna använder jag än idag såhär i juletid.
Även när det kommer till träningskläder har jag röda jultights, gult påsklinne och blå smurftights. Sistnämnda är ju ingen högtid, men tradition vid discoträning eller andra färgglada dagar.
Har du några traditionskläder? Eller handlar second hand från andra? KRAM! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras