Partaj, sport och rastlöshet – helgen ur mobilen #96

Inte ”en gång i månaden” som vi tänkt, men i fredags så.

Äntligen fick Derin, Martina, Ewelina och jag till ett partaj. Är det någon bit av livets goda jag saknat sen jag blev förälder är det tid för vänner och fest, men nu är det ändring på det. Jag älskar tid med barnen och träning, men mår även bra av att lämna mammarollen och svettiga tights ibland. Och jag ser inte ”en halv lördag bakis i soffan” eller ett mindre träningspass som bortkastat. Det händer ju inte superofta, så värt när.

Hur som helst. Här ger jag dig som vanligt en inblick i mitt vardagsliv med lite från helgen ur mobilen.

Partaj, sport och rastlöshet – helgen ur mobilen #96

  • Sista tunga styrketräningspassen. Perioden jag nämnde förra veckan. Nu väntar 2 lättare styrkeveckor och jag är nöjd över ökningarna i flera övningar.
  • Storkpack och sushi. Jag tjatar mig gärna varm om hur praktiskt det är att laga mycket mat när man väl lagar. Om inte till en stor familj, så till matlådor eller att frysa in. 2 kg köttfärs blev burgare och tacofärs i torsdags, medan jag åt olika sorter sushi både fredag och lördag.
  • Modevisning med Jonna. Beställningen tog tid, men hon var så glad när kläderna väl kom och visade upp alla sina outfits för mig (och dig som brukar kolla min Instagram Story).
  • Kul crossfitvecka. Jag börjar verkligen komma in i den där sporten nu och senaste veckan har det varit mycket flås. Jag är inte starkast eller snabbast, men ”lite bra på mycket” är till fördel när styrka och puls mixas i en wod. Riktigt roligt – och jobbigt ibland såklart.
  • Partaj med mina girlfriends. Som sagt. Jag hade som vanligt ”inget” att ha på mig, så det du ser på översta bilden är en helt nyshoppad outfit. Och sen åt, drack (en hel del), snackade och skrattade vi på Underverket till sent på natten/tidig morgon. Älskar mina vänner, vi har alltid galet kul ihop, med- eller utan alkohol.
  • Fotboll och chill. Halva lördagen gick åt till att vakna till liv för min del. Länge sen jag var så bakis, men efter lunch lossnade det. Grabbarna var desto mer aktiva med varsin fotbollsmatch och jag som hejarklack + gick shoppingpromenad med Jonna.
  • Spring och rastlöshet. I söndags sprang jag backintervaller – i shorts! Premiär för i år, superhärligt att känna vinden runt låren. Dessutom så vackert i stan just nu med alla blommor. Ändå kan jag inte låta bli att känna mig rastlös och längta bort. Evigheter sen vi lämnade stan. Känner du igen dig i längtan? Svårt med ovissheten och trist med inställda resor, men framför allt saknar jag mina kära föräldrar.

Det var min helg i korthet och tankar däromkring. Hur har din sett ut? Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras