En dag på kontoret hos SportHälsa

”Vad jobbar du med EGENTLIGEN?”

Du vet säkert att jag är chefredaktör på SportHälsa, men jag fattar om det är oklart vad jag faktiskt GÖR om dagarna? Ibland vet jag inte själv ärligt talat. Eller jo, men sällan jag tänker på hur svårt det är att förklara för någon annan, vilket jag fick erfara igår.

Hampus skulle praktisera på en arbetsplats en dag och var ute i sista stund med att fixa var. Det fick bli hos sin mamma på SportHälsa, vilket ändå var kul. Som du kanske sett i min Instagram Story har vi bytt kontor, till Underverket Coworking, ett coolt ställe där vi hyr ett rum bland andra företagare. Och det är inte varje dag jag får chansen att impa (?) på min stora kille, visa var och vad jag jobbar med. Häng med du med!

En dag på kontoret hos SportHälsa

Till vänster om motorcykeln, bakom glasväggen, har du rummet där SportHälsa och Vinsider sitter. Där fick Hampus starta dagen med att skriva produkt- och företagstexter till sajten medan jag tidsinställde Facebookinlägg, färdigställde natives och mailade runt. Det är mycket som är svårt att lämna över för en dag, men jag hittade ändå uppgifter så att Hampus hade att göra.

Kika runt i lokalen ingick såklart också. Kontoret är trendigt och trivsamt inrett tycker jag, med den mysiga soffhörnan..

..biorum där vi spenderat lunchen en dag. Mer än så har det inte blivit hittills. Här fick Hampus slå sig ner med mobilen och leta upp nya citat till SportHälsas Instagram. Det ska ju också göras.

Bredvid bion hittar du ett litet kök. Mest för att värma en matlåda och koka kaffe.

Och bredvid köket finns ett litet gym. Där gjorde Hampus några övningar och där kör Derin chins varje dag. Superbra med möjligheten, även om jag inte sett någon köra ett helt pass där. Bra också med duschen intill som jag ofta använder. Har en handduk och uppsättning duschprodukter på plats.

Kanske bästa på hela kontoret om du frågar Hampus – ett flipperspel där du inte behöver lägga i pengar. Själv är jag totalt ointresserad, diggar fot- och nackmassage-prylarna som finns här mer, men kollegorna spelar ibland.

Ok, men vad jobbar du med?

Ej på bild är ett litet podrum, möteslokaler och det jag inledde med – vad jag gör. Posta artiklar från SportHälsa och bloggarna på Facebook är en bit, att skriva egna artiklar och natives (annonser åt företag i ett för läsaren intressant format), skapa Instagraminlägg, skriva nyhetsbrev, min egen blogg, ha kontakt med kunder, skribenter, bloggare, redigera bilder, filmer ibland när inte AD-Derin gör det. Och förutom kontorsjobb ingår pressevent, arrangera bloggträffar (längtar till den i december) och skapa content. Idag ska jag träffa upp vår bloggare Therese för att plåta och filma nya övningar till sajten. Ska bli roligt, länge sen vi sågs nu.

Hoppas du blev lite klokare på vad jag på SportHälsa och gillade att hälsa på en dag. Hampus var nöjd med sin. Kram! /A

3 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras