Första inlägget – med ett lyft för självförtroendet

marklyft annalissjanisNy som ”gammal” läsare – varmt välkommen till bloggen!

Du som följt mig ett tag vet att jag varit igång ett tag, närmare bestämt 10 år till hösten. Och du som nyligen hittat hit via SportHälsa har kanske sett mig skymta i sajtens träningsprogram och nyhetsbrev? Hur som helst är jag glad att du kikar in och hoppas du hänger med mig framöver. Ett snabbt sätt att lära känna mig är att läsa min ”om-biografi” och annars hittar du allt i bloggarkivet. Allt under omarbete formmässigt, men inlägg och bilder är med i alla fall.

Varför bloggflytt?

Beslutet att flytta bloggen från egen domän, annalissjanis.se som snart också funkar att skriva för att komma hit, har vuxit fram i 2 års tid. Från att jag fick jobbet som chefredaktör på SportHälsa, till att övertyga om att vi skulle flytta sajten från en urgammal plattform till WordPress, till att bygga om den till en multisajt (mer bloggvänligt), till att omvandla min yrkesroll till att vara… kombinerad redaktörsfluencer? Att både ansvara över sajtens innehåll med tillhörande sociala medier, coacha våra fantastiska bloggare OCH låta mitt eget bloggande ingå i jobbet. På så sätt även få in mina övriga projekt med träningevent och annat, plus egen träning och familjelivet, under SportHälsa. Att knyta ihop säcken så att säga.

Ett lyft för självförtroendet

Det här ska bli spännande och jag känner mig starkare än någonsin. Jag liksom de flesta har mina ups och downs, men fysiskt frisk och stark är jag i alla fall. Igår drog jag mitt livs tyngsta marklyft, 120 kg, som ett tecken på att krafterna finns. ”Ett lyft för självförtroendet” som jag skrev på Instagram (@annalissjanis). Ingen måste ju kunna lyfta över 100 kg för att överleva, men vetskapen att kunna är fasiken en kick för en själv. Att ta med till andra delar av livet.

Det är något jag även försöker göra med dig som läser den här bloggen – lyfta självförtroendet! Ge dig en glad känsla, få dig att tro på dig själv och inse hur fantastisk du är. Kanske inte fixat med ett marklyft, men summa summarum efter ett antal blogginlägg. Här blir det många många till, att lära känna och stötta varandra.

Stor kram och välkommen igen! /A

2 kommentarer
  1. Kul med nu bloggportal. Gillar Sporthälss och följt andra bloggare men stör mig så att vi läsare måste klicka på varje inlägg för att läsa allt, sen gå tillbaka för att läsa nästa osv. Det är en stor anl till att jag slutat läsa dessa bliggar. Även Petra Månströms bligg är enl den layouten, jag orkar knappt besvära mig för att gå in. Varit evig tacksam att din, en av mina favoriter, inte är så. Men vad händer, nu har även du det😫. Som sagt, älskar din blogg m såna detaljer gör att jag slutar läsa. Hoppas ni kan fixa en mer läsvänlig mobilsajt!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras