Mobilt träningspass med sling trainer och gummiband – 10 övningar

Detta närmar sig.

Sommarlov, semester och mer utomhusträning, varför jag vill ge dig ett mobilt träningspass. Alltså, med redskap du kan packa med dig och köra med överallt. Brukar du göra likadant? Hur jag brukar träna under sommaren har i alla fall endel läsare frågat om, så här ger jag ett exempel med två favoritredskap: sling trainer och gummiband.

Vill du hellre se ett mobilt träningspass i filmformat kommer jag samla flera rekommenderade i ett inlägg framöver. Men här alltså program som du kan spara ner i bilder, eller kika på upplägget via mitt Instagramkonto. Ett mobilt träningspass med 10 övningar där du kan plocka dom du gillar eller kör alla vid tid och energi.

Mobilt träningspass med sling trainer och gummiband – 10 övningar

  1. Uppvärmning av axlarna: Rotation utåt med gummiband, 3 x 10 reps/sida
  2. Utfall i sling trainer + rodd i sling trainer, 3 x 10 superset/sida
  3. Enbensknäböj med sling trainer + baksida axlar i sling trainer, 3 x 10 superset/sida
  4. Armhävning med knäindrag i sling trainer + knäböj med axelpress med gummiband, 3 x 10 reps
  5. Drake med gummiband + enarmsdrag åt sidan med gummiband, 3 x 10 superset/sida
  6. Pallof press med gummiband, 3 x 10 reps/sida

Förslag på upplägg: inled med övning nr 1 som uppvärmning av axlarna, kör sen 2 övningar i superset med varandra, d.v.s. direkt efter varandra innan vila inför nästa superset. Här övning 2 + 3, 4 + 5, 6 + 7, 8 + 9 och 10 för sig själv. Lycka till! /A

Fler förslag när du vill ha ett mobilt träningspass:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning