FILM: Solhälsning för löpare

Att starta dagen med en solhälsning på varma klippor..

Visst ser det härligt ut? Men ingen bild från i år som du kanske ser på frisyren, plus fake. För nä, jag tog mig aldrig för att köra ett yogapass när jag var där på Snäckö 2018, hur inbjudande miljön än är. Det är fortfarande skönare att gå på en instruktörledd yogaklass tycker jag, även om jag är utbildad yogaledare själv. MEN, förutom att posera i trädet körde jag en rörlighetssekvens inspirerade från yogan. Jag kallar den solhälsning för löpare eftersom den ger rörlighetsträning som är speciellt bra för dig som springer.

Solhälsning för löpare

Höftböjaren, baksida lår och bröstet är typiska områden du som löpare har glädje av att öka din rörlighet i. Här visar jag en typ solhälsning för löpare som passar fint att mjuka upp med inför eller efter din tur – eller annars med för den delen.

Nu var det länge sen jag gick på yoga eftersom många klasser jag brukat gå på är borta från SATS gruppträningsschema. Skulle såklart kunna köra hemma, men har inte haft motivation till det hittills och tänker att var sak har sin tid. Coronapandemin varar förhoppningsvis inte för evigt och under tiden smyger jag in min rörlighetsträning i andra pass. Brukar du yoga?

Kram! /A

Fler läs- och filmtips om yoga:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras