Bikramyoga, padel och rensning – veckans återblick #6

Ut ur komfortzonen, in på en padelplan.

Och bikramyogasal, men där är jag mer hemma. Vet inte hur det är med dig, men jag har mina stående träningsformer, vecka för vecka, där jag känner mig hyfsat säker (vissa crossfitpass är undantagen). Ibland skräller jag dock med icke vardagliga sporter, som i onsdags då SportHälsa-teamet spenderade en dag utanför kontoret. Mer om det och livet i övrigt berättar jag i veckans vardagsrapport.

bikramyoga

Bikramyoga, padel och rensning – veckans återblick #6

  • Träningen: Ett av veckans styrkepass och crossfitpass byttes ut mot bikramyoga och panel den här veckan, annars såg den ut som ”vanligt”. Alltså, som i hur höstens träningsveckor sett ut sen skolor och kontorsjobb drog igång. Fick fylla på med lite nytt och därmed nya insikter, som att jag saknat instruktörsledda yogaklasser och vill börja gå på det igen (första gången jag testade bikramyoga var 2010). Och som att jag har aldrig varit någon bollfantast, men gillar padel. Onsdag gav verkligen inspiration och alltid roligt att hänga med kollegorna.
  • Barnen: Apropå prova nytt har Jonna allt mer tröttnat på gymnastiken. Tycker inte det är roligt längre och trots alla försök att peppa henne vill hon inte fortsätta den nya perioden. Nu vill hon prova kampsport istället, vilket jag tror kommer passa henne perfekt. Grabbarna har hittat sin grej, medan Jonna inte varit lika säker, förutom scouterna. Och annars rullar det på med läxor, kompisar, myskvällar och pyssel.
  • Rensning: Nästan hela gårdagen röjde jag här hemma, sorterade kläder, skor och prylar som ska behållas/slängas/skänkas/säljas. Vi har en container på gården inför gårdsstädning, så det är bra att passa på inför flytten och en STOR befrielse att få mer space i skåpen tills dess. Planen är att du som läser och bor i trakterna ska kunna köpa träningskläder och skor om du är intresserad? Mer om det på Instagram.
  • Övrigt: Hmmm… har inte mycket nytt att berätta. Eller jo – höstlovet börjar nästa vecka, så mina föräldrar kommer till stan. Ser fram emot att träffa dom, det var ju ända sen i somras sist. Barnen är lediga och längtar också, plus efter att vara hemma hos kusinerna i Sollentuna och leka. Blir en bra vecka, även att skämmas bort med någon middag. Visst fixar jag våra egna, men päronen brukar ha med sig råvaror från gården att laga godsaker av. Dessutom saknar jag att sitta länge och prata över maten.

Ja, det var lite av allt. Hur har du haft det i veckan? Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras