Vinn en Abilica HopScoth ECO – tävling 3e advent 2020

3e advent 2020

Så tänder vi näst sista ljuset…

..och med 3e advent 2020 – årets näst sista adventstävling! Den här veckan är det en Abilica HopScoth ECO du kan vinna, perfekta julklappen för aktiv lek och inlärning till dina små favoriter. Dels är den som ett stort pussel, dels en inomhushage att hoppa på, bygga med och ett kul sätt att lära sig räkna med.

Smart aktivtetsprodukt i rådande tider och jag blir alltid så glad över bilderna från plåtningen av mina 3 yngsta ihop med Abilica. Fina bilder att spara, som även påminner om min änglavän Terese. För alltid med oss via våra minnen.. ♥

3e advent

Vinn en Abilica HopScoth ECO – tävling 3e advent 2020

”Abilica HopScotch ECO är en del av Abilica Active-konceptet. Detta är mattan som snabbt skärper din koncentration och får kroppen att röra på sig. Pussla ihop de 10 siffrorna för att hoppa hage eller hitta ett annat mönster. Använd din fantasi och försök hoppa mellan de olika siffrorna och hålla balansen på ett ben. Kan du böja dig för att plocka upp stenen utan att falla? Utforska kroppens förmågor och se om det finns skillnad mellan din höger eller vänster fot i marken. Vad sägs om att utmana någon annan i familjen och se vilken av er som kan hoppa genom hagen snabbast eller flest gånger på en viss tid? Den levereras med 4 brickor du kan kasta inomhus och utomhus. För barn i alla åldrar är CE-godkänd och uppfyller alla säkerhetskrav.”

Text ovan och bilder från Abilica.

Tävla så här:

 1. Skriv i bloggens kommentarsfält: Minst två hälsofördelar med att hoppa. För ledtråd, läs här.
 2. Motivera varför just DU ska vinna tävlingen 3e advent 2020.
 3. Senast t.o.m. torsdag 17 december kan du tävla. Vinnaren kontaktas sen via mail och presenteras i samband med nästa adventstävling.

O.B.S. Dina kommentarer dyker inte upp på en gång, jag måste godkänna dem först p.g.a. spamfilter. 

Så här kan du också göra med bitarna. Bild från förra julen hemma hos min syster med familj, då Junior, Jonna och deras kusin Hjalmar hittade nya sätt att använda bitarna på. Som frisbee eller bygga kuber av? Alla sätt är rätt.

Vinnaren av 2a adventstävlingen om en SlingTrainer?

Jag säger stort grattis till Riitta Vänskä med motiveringen:

”En sån här sling-trainer har jag tänkt på sen jag i vintras fick en massa övningar att göra med den av PT:n på mitt gym. Hade ett jobbigt år förra året med ingen ork och konstig värk i kroppen p g a jobbet (utmattningssyndrom). Var inte ens bra på det jag älskar mest, golf, för att kroppen helt enkelt inte ville vara med. I vintras bestämde jag mig för att jag ville ha en bra golfsäsong och fick då hjälp med övningar på gymmet, bl a med detta verktyg. Och sen kom Corona! Har inte varit på gymmet sen i mars och har sagt upp mitt träningskort för nu.

Har dock haft en lång och intensiv golfsommar, älsk på den! Till nästa sommar vill jag bli ännu bättre, och har nu börjat med små steg till träning hemma, och denna sling trainer skulle vara helt perfekt. Har inget ställe hemma som jag permanent skulle hänga upp den på, men den är ju mobil och lätt så varför inte piskställningen för mattor ute på gården.

Önskar dig och de dina en fin andra advent och en god jul så småningom! Önskar också att den blir vit även här i Stockholm, men det blir som det blir. Må gott, Riitta”

Kram och lycka till om du är med och tävlar i dagens! /A

5 kommentarer
 1. Vilket fantastiskt redskap att kunna träna bland annat balans, koordination, huvud och puls. Det här blir ett perfekt komplement i den redskapsbana som jag använder då jag leder barn med olika funktionsnedsättningar. De älskar att utmanas och jag älskar att se när de gör framsteg och lyckas. Äkta rörelseglädje!

 2. Att hoppa ökar balansen och koordinationen och det förbättrar ens kardiovaskulära hälsa.

  Jag hoppas vinna den här siffermattan till min dotter. Hon är fortfarande väldigt liten (inte ens 2 år) men hon lär sig så mycket nytt varje dag. Hon tycker det är så roligt att röra på sig och vi vill uppmuntra detta så att hon alltid kommer att känna så. Vad är inte bättre då än att kombinera träning/aktivitet med lek och lär? Men den här mattan skulle hon kunna lära sig räkna samtidigt som hon rör på sig, vilket skulle vara helt fantastiskt bra.
  Glad Lucia!

 3. ÅH, vilken fantastiskt pris! Det här fick mig verkligen att blicka tillbaka på barndomen. Jag minns hur jag nästan varje rast i mellanstadiet hoppade hage tillsammans med kompisarna.Rent överlag minns jag hur aktiv jag var och hur mycket jag faktiskt rörde på mig, något jag idag upplever att barn och ungdomar gör så mycket mindre utav.

  Här hemma vet knappt tonårsdottern vad ”hoppa hage” är. Ännu mindre hoppa twist, rocka rockring eller hoppa hopprep. Det vore därför underbart att få vinna hem detta kit för att få in lite mer rörelseglädje i vardagen.

  Några fördelar med att hoppa förutom att det är extremt roligt. De är att det ökar din balans och koordination samtidigt som de stärker dina muskler. Hur bra är inte det liksom?

  Kram Sanna

 4. Vilken fin pusselmatta! Min stora har precis börjat få kläm på siffrorna och i vilken ordning de kommer samtidigt som lilla är i ”första pussel-åldern” så det vore en jätterolig julklapp till mina älskade små ❤️

  Hoppa är bra för balans och koordination och ger dessutom starka ben.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras