Sportlovsaktiviteter i Jorm 2021 – bildbomb

Påsklov? Ingen aning. Sommarlov? Ja men.. Höstlov? Hm. Julllov? Visst. Men sportlov förstår man direkt meningen med.

Sporta sportlovsaktiviter. Självklart uppblandat med annat, som återhämtning, vilket jag tänker att själva ”lov” står för i benämningen. Men för många av oss, är det snarare skallen än kroppen som kan behöva en paus. Jag har varit mycket där ett tag och är väl forfarande, men i rörelse försvinner gnaget för en stund. Känner du igen dig?

Här i Jorm får vi lite av varje, chill och sportlovsaktiviteter av olika slag som du ser nedan. Jag är så glad att kunna ge barnen ett lov här, ja även jag har saknat mina föräldrar, Jorm och miljöombyte. Följ med via en bildbomb från all vår lek och träning hittills.

Sportlovsaktiviteter i Jorm 2021 – bildbomb

Pingis. Fick ett nytt bord av min bror Jonas till barnen och deras kusiner i julklapp som vi spelar på flitigt. Minst en rundpingismatch om dagen, ibland i 3 generationer. Älskar aktiviteter som alla i familjen kan vara med på och tycker är lika kul.

Skidor. Säsongens premiäråk blev på bakgården. Pappa agerade lift med skoter som jag och gänget tolkade bakom, sen några sköna svängar ner. Ja, du ser ju min nöjda min.

mörkerträning

Löpning. En morgon sprang jag Lassebacksintervaller och en annan milen längs byvägen. Det regnade några dagar i början vi var här, så längdskidor hade inte varit så kul i sursnön men hoppas kunna byta till det nu sista dagarna vi är här.

Snöåksaker. Förutom slalomskidor har vi åkt snowracer, t-fat, matta, skiboard..

Styrketräning. Två pass på Jormgymmet och annars mest med snö. Gräva en snögrotta räknade i alla fall Hugo som ett styrkepass och att bära stora snöbollar är inte heller lätt. Men kul. Vi skrattade oss dubbelvikta åt snögubben som blev mer lik en fågelskrämma.

Brottning och snöbollskast. För jo, många glada bilder, men endel syskontjafs har det också varit. Och för mig – medling mellan krigarna. Nåväl, naturligt det med och enklare att ta i en lugnare miljö.

Vad vi gjort förutom att sporta ska jag visa dig i ett annat inlägg. Och nu saknar jag bara någon tur på längdskidorna för att vara nöjd med mina sportlovsaktiviteter. Summa summarum är jag oavsett tacksam för riktigt fina dagar till mitt gäng och 2 till har vi kvar.

Hoppas du också mår bra och har fått några guldstunder på egen hand eller med dina barn om dom också har lov. Kram! /A

Fler relaterade lästips:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras