Påsken 2021 i bilder

Så HÄR känner jag för att vara här med dom här!

Lycklig. Påsken 2021 kunde vi äntligen resa till platsen, personerna och 5e årstiden som jag älskar så. Och jag vet att många ser svart såhär i pandemitider, men vi har testat oss och ingen har med sin symptom på Covid-19. Dessutom håller vi oss till familjen och så mycket tid som möjligt utomhus. Folk får tycka och jag är tacksam eftersom vi är här max 4 gånger om året. Då njuter vi maximalt av allt, ja, även när det inte är lika strålande väder som på Långfredagen.

Här tar jag dig med på lite av i form av en bildbomb från påsken 2021. Mycket även för att spara för mig själv och familjen till framtiden. En himla praktisk och kul sak med att blogga.

Påsken 2021 i bilder

På långfredagen passade vi på. Jorm bjöd på strålande sol och alla var ivriga att uppleva det som hör påsken och vårvintern i fjällen till. en skidtur runt Jormön, långa snackmåltider med familjen, en skotertripp med traditionellt hopp på Klumpliklumpen som du ser här, grillning, lek i backen, skicka iväg små påskkärringar på sin kvas.. skoter.

Påskafton bjöd på snöblandat regn och glada miner. En skidtur till Jormgymmet där jag filmade ett hantelpass för dig som önskar, egen fisketävling och grillning vid sjön i skydd av båthuset. Sen lekte jag påskhare med karta och gömda godisägg till alla barn innan stora duschningen påsken 2021 av alla. Vi klädde upp oss i det finaste som åkt med i resväskan, jag min traditionella påskklänning (med Nokiastövlar i klassisk Jormstil) och åt vår vanliga gamla mat. Gott. Spelar ingen roll att jag äter det 2 gånger om året, hinner längta och njuter varje gång.

Påskdagen fortsatte i samma stil. Regn och blåst ute, chill och godsaker inne. Ja, förutom pingisspel i pappas garage, så kul.

I morgon blir det några timmars jobb varvat liknande du ser på bilderna, men även idag står familjen i fokus. Och apropå det – och som jag inledde med om Corona som även för oss innebär omställningar – är separationen en stor förändring. Att inte Jonas är med som han varit i säkert 15 år. Såklart det är skillnad på flera sätt, speciellt för barnen och förmodligen vid alla slags traditioner en lång tid framöver. Tråkigt även om känslorna förändrats, men påsken 2021 blev/blir fin ändå och det är ju som det är. Vi får båda hitta våra sätt att fortsätta för oss och allas bästa. Jag är glad att kunna ge barnen dagar som dom här.

Hur har dina påskdagar varit? Om du firat vill säga. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras