Veckans träning och personliga vardagsrapport #19

”Och sololivet går bra?”

Ja, du ser ju. Sol ifall, haha. I fredags var det Jonas tur att ta över ligan, men vi är fortfarande ett team kring barnen och jag har svårt att hålla mig ifrån dom helt. Dessutom svårt att veta vad man gör efter alla år med i genomsnitt 95% av dygnets timmar ihop med barn? I alla fall när ledig och planlös. Jag är fortfarande ovan och dom är ju det bästa jag har så… ”Jamen, ut och dejta loss nu..” jo, det hinns också. Och även om det här är veckans mer ”personliga” inlägg tänker jag inte ge dig några detaljer kring det just idag, haha. Däremot om lite annat jag gjort..

Veckans träning och personliga vardagsrapport #19

» Träningen kommer jag gå in mer på i andra inlägg under veckan, men förutom lite nytt fokus har jag kört på enligt min rullande veckoplan. Två crossfitpass, två egna styrkepass, två löprundor och en vilodag. Har även gjort fina framsteg i övningar på boxen som jag nämnt, inte direkt prestationsmässigt, men mod. Kanske min störst svaghet också? Annars har jag försökt gå mina 10 000 steg/dag, vilket är enklare dagarna jag springer, men kräver en spark i baken andra. Är glad att ha min vän Jennie i krokarna att ta ett varv med ibland, eller andra att ringa under en pratpromenad.

» Barnen gick på sommarlov, men dom små – trampolinläger på JumpYard. Hur roligt? Jag är själv avundsjuk och dom var riktigt nöjda. Långa, aktiva dagar, men vem vill inte lära sig coola volter inför sommarens studsmatehopp? Ja, dom fick göra mycket annat också som är bra att ta med sig och framför allt leka loss. En bra start på lovet när vi vuxna måste jobba, medan storbarnen skött sig själva mer. Dom tränar sitt eget, så även om mycket tid sovande och slappande får dom in sitt rörelsebehov. Och annars har vi hängt på bad i helgen som sagt, Fågelöudden och Kampan. Riktigt härligt.

» Maten försöker jag som alltid variera med bra och goda grejer som passar för oss alla. Lax och kyckling går alltid hem, men ibland blir det något enklare. Ok det med. Annars en massa frukt, glass och vi har även bakat cupcakes som jag ska ge dig recept på någon dag.

» Jobbet har flutit på med sort fokus. Det har varit en intensiv vecka med många artiklar att få klara, men om jag bara släpper annat och går in i bubblan hinns allt med. Och nu är det bara 2 veckor kvar till semester, så när ledighet är inom räckhåll ökar energin tycker jag. Håller du med?

» Måendet har varit bra. Önskar att jag kunde vara mer oberoende, men vädret gör stor skillnad. Jag blir både lugnare och gladare av solen. Att jag inte sover helt 100 i köksbäddsoffan gör mindre då och nu under helgen har jag tagit igen mig med några riktigt sköna sovmornar. Eeeeenormt vilken skillnaden det gör på humöret och energin.

» Övrigt? Blev intervjuad om att aktivera barnen på sommarlovet i radioprogrammet ”Vakna med P4 / P3” i torsdags morse kl 05.45. Om nyfiken kan du lyssna här, men var lite yrvaken så vet inte hur mycket jag fick fram, haha. Hade bara hunnit upp på toa, druckit ett glas vatten och klätt på mig lite halvt, så här kanske du får med dig lite mer matnyttiga tips.

Yes box, det var lite av mycket. Hur mår du? Och hur har du haft det sen sist? Berätta gärna och stor kram oavsett! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras