Uppstart och ”sommarutsug” – veckans träning och vardagsrapport #21

Snack över 4 slags skärmar, fötterna på bordet, snacks- och en bit hushållspapper inom räckhåll ”ifall att..” 

..för att ge dig en mer spontan bild från vår helg i compact lovin-♥-hemmet, fångad av Hampus. Annars har vi mest varit utomhus, passat på att suga åt oss så mycket som möjligt av sommarens sista suck? Eller vad tror du? Här berättar mer vad som hänt sen sist, veckans träning- och vardagsrapport till dig som vill hänga med..

Uppstart och ”sommarutsug” – veckans träning och vardagsrapport #21

» Jobb- och skolstarten kom som en chock. Så brukar det inte vara tycker jag, utan en lugnare övergång, men jag var inte riktigt redo. Hade precis kommit ner i varv kändes det som och hjärnan var inte med på alla ”to does”. Dessutom tog jag över barnen i onsdags, så från ett par solodagar fylldes hemmet med sysslor. Ja, även kärlek såklart, jag hade hunnit sakna dom och vi firade alla uppstarter med kladdkaka Jonna bakade. Och kul att återse kollegorna. Ewelina hade jag träffat och tagit ett par glas med, men resten nu också. Blir bra när vi kommer in i rutinerna också.

» Träningen flöt på MED en nystart – tillbaka i crossfitboxen. Så himla roligt, det hade jag också saknat. Och en chock där med, fast för kroppen haha. Jag tar sällan ut mig på samma sätt när jag tränar på egen hand, men med teknikhjälp och pepp från coach och träningskompisar så.. Två lunchpass blev det som vanligt, varav ena mestadels rörlighetsträning – saknat och välbehövligt det med. Annars två löppass, två lugna styrkepass och en ”vilodag” eller..

» Utprovning av bröllopsklänning var som värsta träningspasset! Nej, jag ska inte gifta mig, men min chef, så i fredags testade jag och Ewelina vet inte HUR många klänningar på ”The WOW Closet”. En rekommenderad butik på Regeringsgatan 44 i Stockholm som hyr ut snygga designerklänningar, betydligt billigare än om du skulle köpa en. För hur många gånger använder man den typen av kläder? Jag gör det iallafall extremt sällan, så det här var perfekt. Lovar att visa dig min utvalda framöver.

» Sommaren kom tillbaka lagom till helgen. Jag och barnen cyklade, hängde på Kampementsbadet (kanske sista gången för i år) med vänner, jag tränade utomhus och hejade på vid Hampus vid fotboll, chillade på bänkar och riktigt sööög åt oss. Tack för det, nu kan hösten komma.

» Storkokandet börjar jag också hitta tillbaka till. Det märks att barnen blivit större för OMG vad snabbt maten tar slut. Nu har Hugo också varit hemma, han börjar gymnasiet (!!) på tisdag först, så det har gått åt ännu mer med lunch. Känns som jag inte gjort annat än sprungit fram och tillbaka mellan köket och affären, men ibland får barnen följa med som bärhjälp. Ja, även för att sno åt mig lite snacktid med bara ett av barnen ibland.

» Måendet har varit helt ok. Somliga dagar, när trött, stressad och pressad dippar jag. Mest i form av onödig självkritik och som jag nämnt innan – förmodligen en slags eftersläng från en jobbig vår, men jag vet av erfarenhet att det alltid vänder. Och sömnen kunde jag i alla fall ta igen med sovmorgon både lördag och söndag, vilket hjälper mitt humör massor. Dessutom är jag aldrig så glad som ihop med vänner och barnen, så även om endel dippar under veckan har jag varit övervägande uppåt.

Hur har du haft det sen sist? Berätta gärna och hoppas du får en riktigt fin vecka. Kram! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras